Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Heartbreak

3 csillagjegy, akit szerelmi csalódás ér szeptember előtt

2023. augusztus 23.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit szerelmi csalódás ér szeptember előtt
© Shutterstock

3 csillagjegynek nem lesz szerencséje a szerelemben. 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegyet szerelmi csalódás fog érni még augusztusban. A jó hír azonban az, hogy amikor egy ajtó bezárul, akkor általában tényleg egy másik kinyílik. Mutatjuk, hogy az asztrológia mit üzen most szeptember előtt a szerelmi ügyeket illetően. 

Bika

Egy rossz párkapcsolat helyett inkább az egyedüllét. Érthető, ha egy friss szakítás megvisel, főleg abban az esetben, ha nem te voltál a kezdeményező fél, de az biztos, hogy néhány hét múlva rájössz, hogy minden úgy történt, ahogy lennie kellett, és várnak még rád fantasztikus dolgok. 

Oroszlán

A pároddal túl sok a vita, és úgy érzitek mindketten, hogy vannak olyan dolgok a kapcsolatotokban, amiket már nem lehet vagy nem érdemes megjavítani. Nos, először fájdalmas lesz a továbblépés, de szerencsére fog jönni egy új lehetőség az életedbe, ami segít feldolgozni a szívfájdalmat.

Skorpió

Te is tudod, hogy jobb most egyedül, de mégis nehezen engeded el a nem működő párkapcsolatot. A legjobb lesz, ha tanácsot kérsz azoktól, akikben feltétel nélkül megbízol, és ne aggódj annyit, mert pár hét és sokkal jobban leszel mentálisan is. Ha szingli vagy, akkor lehet, hogy éppen egy kollégád fogja összetörni a szívedet.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves