Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 22.: Az Ikreknek keresztbe akarnak tenni, a Vízöntőnek hatalmas örömöt okoz a párja

2023. augusztus 22.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 22.: Az Ikreknek keresztbe akarnak tenni, a Vízöntőnek hatalmas örömöt okoz a párja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint leginkább a csillagjegyek szerelmi életében történhetnek ma fejlemények. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A dolgoknak ma egész jól kell alakulnak a szerelem területén, Kos. Egyedülállóként érdemes társaságba menned, mert lehetőséged adódik megismerkedni egy izgalmas férfival. Ám a párban élőkre is várnak meglepetések.

Bika

Rengeteg feladatod van, amikkel még ma kellene végezned. Szerencsére, ha ragaszkodsz a terveidhez, több mindent is elérhetsz. De ha úgy érzed, hogy elakadtál valamiben, ne félj segítséget kérni.

Ikrek

A dolgok kritikus ponthoz közelednek az életedben. A kapcsolataid problémái, amiket eddig figyelmen kívül hagytál, újra kísérteni fognak. Ráadásul valaki ma megpróbálhat keresztbe tenni neked.

Rák

Zavartnak érezheted magad, kedves Rák. A szíved és elméd külön irányba zúgnak, ezért próbálj megnyugodni. Ne érezd úgy, hogy konkrét megoldásokat kell kitalálnod. A legjobb, amit ma tehetsz, ha sodródsz az árral.

Oroszlán

Lehet, hogy lassan, de minden jól alakul körülötted. Ezért ne próbálj meg erőszakkal kinyitni egy bizonyos ajtót, mert nem jársz sikerrel. Finoman kopogtass rajta rajta, és magától kinyílik.

Szűz

Szánj időt arra, hogy olyan dolgokat csinálj, amiktől jól érzed magad. Ezenfelül lépj kapcsolatba kreatív emberekkel, vagy vállalj el izgalmas projekteket, mert segítenek kibontakoztatni a művészi képességeidet.

Mérleg

Ez egy jó nap arra, hogy bátor lépést tegyél a kiszemelted vagy a partnered felé. Használd ki, hogy ég benned a tűz, ami erőt és bátorságot ad. Ma hatalmas változásokat indíthatsz el a szerelmi életedben.

Skorpió

Úgy érzed, nagy szükséged lenne a lelki támogatásra. Ám az egyik szeretteddel kapcsolatban azt érzed: ő még nálad is jobban rászorul a segítségre. Emiatt kissé feszült lehetsz, de végül mindketten megkapjátok azt, amire vágytok.

Nyilas

A szerelmi életedben ma jól alakulnak dolgok, Nyilas, de csak akkor, ha most hajlandó vagy előbb te adni. Hidd el, utána te is megkapod, amire vágysz, ám az egyensúly érdekében, néha előbb neked kell kezdeményezni.

Bak

Tölts több időt valakivel, akit szeretsz Bak, de ügyelj arra, hogy könnyed programokat szervezz, és ne menjetek bele túlságosan komoly dolgokba. Ez a nap nem alkalmas a mély lelkizéshez, inkább a laza szórakozáshoz.

Vízöntő

Szerelem van a levegőben, Vízöntő. Végre megkapod azt, amire annyit vártál vagy amiért küzdöttél. Szingliként megérkezhet életedbe a Nagy Ő. Párban élőként pedig a szerelmed hajlandó a házasságra vagy a családalapításra. Minden okod megvan a boldogságra.

Halak

Bizonytalan vagy a szerelmi életeddel kapcsolatban, és nem tudod, hogyan tovább. Ráadásul minél többet látsz bele minden apró gesztusba, annál jobban azt érzed, hogy megbolondulsz. Beszélj a kedveseddel nyíltan a gondjaidról.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves