Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Heti horoszkóp, 2023. augusztus 21-27.: A Szűz vágyait teljesíti az univerzum, a Halakhoz visszatér néhány ember a múltból

2023. augusztus 21.

5 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. augusztus 21-27.: A Szűz vágyait teljesíti az univerzum, a Halakhoz visszatér néhány ember a múltból
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


A 23-ai Szűz-szezon kezdete rengeteg lehetőséget hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Csak apránként, Kos! A Szűz-szezon szerdai kezdete segít abban, hogy apró lépésekkel elkezdj dolgozni egy személyes fejlődési célon. A Merkúr retrográd ugyanazon a napon kezdődik a Szűzben, és arra emlékeztet: semmit se kapkodj el. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt romantikus zónádba, és segít felállítani a határokat a szerelmi életedben.

Bika

A Szűz-szezon szerdai kezdete segít abban, hogy lényeges információkat ossz meg magadról. A Merkúr ugyanazon a napon megkezdi retrográd mozgását támogat a szavak használatában, még akkor is, ha sebezhetőnek érzed magad. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt jóléti zónádba, ezért ügyelj arra: saját magad határozd meg a szükségleteidet.

Ikrek

Mi az "otthon", Ikrek? A Szűz-szezon szerdai kezdete segít megérteni és megtapasztalni az összetartozást. A Merkúr ugyanazon a napon retrográdba fordul a Szűzben, és képessé tesz arra, hogy közöld másokkal, amit érzel. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt bizalmi zónádba, és arra ösztönöz: dolgozz a kapcsolataidon és önmagadon.

Rák

A Szűz-szezon szerdai kezdete segít bővíteni kommunikációs készségeidet. A Merkúr retrográd ugyanazon a napon kezdődik, és arra ösztönöz, hogy leküzdd a kemény beszélgetésektől való félelmeidet. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt otthoni zónádba, ami érzelmi biztonságot teremt, és megerősíti a családoddal az összetartozás érzését.

Oroszlán

A Szűz-havának első napjai segítenek abban, hogy elfogadd az értékeidet és megtaláld a középpontodat. A Merkúr ugyanazon a napon kezdi retrográd mozgását, és arra sarkall: hallgass tested jelzéseire és gondoskodj róla. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt kommunikációs zónádba, ami segít több melegséget és diplomáciát vinni a kapcsolataidba.

Szűz

Boldog születésnapot, Szűz! Születésnapi hónapod szerdán kezdődik, és születésnapi kívánságaidat a világegyetem a prioritási listája élére helyezi. A Merkúr ugyanazon a napon retrográdba fordul a jegyedben, és áttörést hoz azokon a területeken, ahol megrekedtél. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt pénzügyi szektorodba, és képessé tesz arra, hogy megkérd a munkád árát.

Mérleg

A Szűz-szezon szerdai kezdete elhozza neked a vágyott lelki szabadságot. A Merkúr ugyanazon a napon visszafordul a Szűzben, és lehetőséget ad arra, olyan gyógyító beszélgetéseket folytass. A Mars vasárnap belép a jegyedbe, és magával hozza egy életszakasz lezárását, ám ez jóleső izgalommal tölt majd el téged.

Skorpió

A Szűz-havának kezdete segít egy eredményes hónap befejezésében, és újra egyesít a barátaiddal. A Merkúr ugyanazon a napon retrográdba fordul a Szűzben, és a múltadból régi barátokat hoz a jelenbe. Vasárnap a Mars belép a Mérleg által uralt spiritualitás zónádba, és fontos felismerésekkel lep meg.

Nyilas

Azzal, hogy szerdán beköszönt a Szűz-szezon az év legambiciózusabb, leginkább karrierközpontú hónapod kezdődik. Ugyanazon a napon a Merkúr megkezdi retrográd útját, és elősegíti a szakmai sikereket. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt baráti zónádba, és megerősíti vezetői képességeidet a közösséged és a barátaid körében.

Bak

Jó utat, Bak! A Szűz-szezon szerdai kezdete meghosszabbítja a nyári vakációdat és kalandozni visz. Szerdán a Merkúr visszafelé fordul a Szűz jegyében, és arra inspirál, hogy fedezz fel egy új régiót vagy országot. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt karrierzónádba, és arra motivál: kezdj saját vállalkozásba.

Vízöntő

Szerdán, a Szűz-szezonnal kezdődik az év legszexisebb, legintimebb időszaka számodra. Ugyanakkor a Merkúr megkezdi retrográd mozgását, arra emlékeztetve, hogy az agy a legfőbb erogén zóna. Az intelligencia és a kommunikáció segít hangulatba hozni titeket a szerelmeddel, vagy akivel ismerkedsz. A Mars vasárnap belép a Mérleg jegyébe, és azt akarja: hagyd, hogy kíváncsiságod izgalmas helyekre vigyenek.

Halak

Szerelem van a levegőben, Halak! A Szűz-szezon szerdai kezdete olyan romantikát és kapcsolatot biztosít számodra, amire már régóta vágytál. Szerdán a Merkúr retrográd irányba fordul a Szűz jegyében, néhány embert visszahozva a múltból. A Mars vasárnap belép a Mérleg által uralt intimitási zónádba, és segít elmélyíteni kapcsolataidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves