Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki hamarosan pozitívan csalódik valakiben

2023. augusztus 19.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy pozitív csalódás
3 csillagjegy, aki hamarosan pozitívan csalódik valakiben
© Fotó: Shutterstock/Dean Drobot

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára kellemes meglepetést, pozitív csalódást hoz majd a jövő hét.


Vannak, akiket félreismertünk, vannak, akiket jól ismertünk, csak megváltoztak: ha a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtél, készülj fel, mert hamarosan, minden bizonnyal még a jövő héten egy kellemes csalódás vár rád.

Bika

Kérés nélkül tesz neked valaki szívességet, olyasvalaki fog hamarosan kisegíteni, akitől sosem számítottál volna ilyesmire. Persze, talán nehézségek árán, de meg tudnád oldani a helyzetet az illető nélkül is, de nem ez a lényeg: a fontos az az egészben, hogy az univerzum emlékeztessen, hogy mindig van helye a kedvességnek és az előzékenységnek, hogy sosem szabad feladni a reményt, muszáj és érdemes hinni, hogy az emberek a szívük mélyén jók. Még azok is, akiktől semmi pozitívra nem számítasz, néha elő tudnak rukkolni valami kedvességgel.

Mérleg

Egy rokonod vagy a családod egy tagja csinál olyasmit a jövő héten, aminek örülsz majd, ami egyértelműen pozitív, de elsőre mégsem fogod tudni hova tenni ezt a gesztust vagy cselekedetet. A horoszkóp arra figyelmeztet, hogy itt valami olyasmi lehet, ami ugyan fontos, de egyelőre nem tudhatod meg a teljes igazságot. Ne feledkezz meg tehát az esetről, vésd a szívedbe a történteket, de ne is nyomozgass-érdeklődj az illető után vagy az illetőnél. Egyelőre elégedj meg annyival, amennyi a felszínen történt, és ha eljön az ideje, azt is meg fogod tudni, mi van a dolgok mélyén!

Nyilas

A Nyilas életében most egy hosszabb folyamat indul el olyasvalaki viszonylatában, akivel eddig kölcsönösen nem tartották egymást különösebben szimpatikusnak. De ez a hét arra hív, hogy megtedd az első lépést az illető felé. Meg fogod látni, meg fogsz lepődni, mivel viszonozza majd az illető a közeledésed, és ez egy igen pozitív csalódás lesz, mert olyat tesz az illető, amit most talán el se tudsz róla képzelni. A pozitív viselkedésed mások számára inspiráló és bevonzod vele a pozitív energiákat: a kapcsolatod ezzel az illetővel teljesen új alapokra kerülhet.


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves