Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem várt fordulat jön a szerelmi életében

2023. augusztus 20.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nem várt fordulat jön a szerelmi életében
© Shutterstock

3 csillagjegy meg fog lepődni azon, ami a napokban jönni fog! 


A horoszkóp szerint 3 csillagjegy életében nagy fordulatok jönnek a szerelmi életükben. Nos, váratlan meglepetésekből nem lesz hiány, de az biztos, hogy inkább pozitív változásokra számíthatnak a szerencsések. Most megmutatjuk, hogy mit üzen az asztrológia. 

Bika

A párod egy olyan ötlettel fog előállni, amit először nagyon furcsának találsz, és bizony hatalmas változás lenne az életetekben, de hamar rájössz, hogy inkább egy igazi kalandként kell felfogni, ahol sokat tanulhattok majd egymásról is, és megláthatod, hogy mit hoz a közös jövő. Vágjatok bele!

Oroszlán

A párod készen áll az elköteleződésre, és ezt nagyon romantikus módon fogja a tudomásodra adni. A kapcsolatotok még erősebb lesz, és bizony hamarosan elkezdhetitek tervezni a nagyobb dolgokat, aminek a családtagok és a barátok is nagyon fognak örülni. Úgy tűnik, hogy az igazi van melletted. 

Szűz

Habár sokáig azt érezted, hogy de jó egyedül, egy új személy az életedben ezt teljesen meg fogja változtatni. Hamar egy hullámhosszra kerültök, és úgy fogod érezni, hogy megtaláltad azt a partnert, aki mellett készen állsz az elköteleződésre. Az biztos, hogy valami olyasmivel fog meglepni, amire már régóta vágytál, és nagyon romantikus lesz.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves