Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. augusztus 15.: A Skorpió tudomására jut egy titok a párjáról, a Halak saját magát kergeti az őrületbe

2023. augusztus 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. augusztus 15.: A Skorpió tudomására jut egy titok a párjáról, a Halak saját magát kergeti az őrületbe
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint ma ne meneküljenek el a csillagjegyek, hanem álljanak ki maguk mellett. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Tele vagy ma jobbnál jobb ötletekkel, Kos, és szeretnéd mindegyiket megvalósítani, méghozzá azonnal. Az új elképzelések rendkívül motiváló hatással vannak rád, ami nagyon jó, de lehet jobban járnál, ha egyszerre csak egy dologba fektetnél energiát. 

Bika

Ma túl érzékeny lehetsz, mert minden körülötted lévő személy hangulatát magadba szívod. Egy idő után nagyon leterhelt leszel, amitől teljesen lefáradsz és ingerlékennyé válsz. Próbálj meg tudatosan odafigyelni arra, hogy ne vedd át mások érzéseit.  

Ikrek

Ne hagyd, hogy mások meggyőzzenek valamiről, amiben nem hiszel, vagy nem szimpatikus számodra. Tudod, miben hiszel, ezért ne félj kimondani, még akkor sem, ha tudod, mit fognak rá reagálni az emberek.  

Rák

Amennyiben megbántottál valakit, azonnal ismerd be, Rák, akármilyen nehéz is legyen. Mutasd meg, hogy elég érett és fair vagy ahhoz, hogy kimondd, ha rosszat tettél. Ezzel megmentheted a kapcsolatot a sérüléstől.  

Oroszlán

Nagy késztetést érezhetsz, hogy fejest ugorj egy vagy több projektbe. Csak arra ügyelj, hogy ne vágj bele egyszerre túl sok dologba, és ne hagyd mindet befejezetlenül, mert akkor feleslegesen pazaroltál rájuk energiát.  

Szűz

Ha van valami fontos mondanivalód, azt habozás nélkül mondd ki, ellentétben azzal a szokásoddal, hogy tartózkodsz a nyílt véleménynyilvánítástól. Mindenkinek szívességet teszel azzal, ha felvállalod a gondolataidat.  

Mérleg

Szívesen folytatsz magasröptű beszélgetést a környezeteddel. Élvezed az intellektuális vitákat, amikből tanulhatsz, vagy épp te taníthatsz másokat. A környezeted odafigyel arra, amit mondasz, és ez jó érzéssel tölt el.

Skorpió

Ma váratlanul tudomásodra juthat egy titok a partneredről. Talán ő maga árulja el, de az is lehet, hogy mástól tudod meg. Elsőre valószínűleg lesokkol, ezért fontos: ne tégy és ne mondj semmit azonnal.

Nyilas

Amennyiben valaki olyat mond, amivel nem értesz egyet, vagy amit nem helyeselsz, Nyilas, inkább szólj. Az illető feltételezheti, hogy egyetértesz vele, hacsak nem mondasz valamit. Ez egy olyan nap, amikor megéri nyíltan vállalni a véleményedet. 

Bak

Ha vitában állsz, ne hátrálj meg, Bak. Ma ki kell tartanod a saját véleményed, igazságod mellett. Összességében képes lesz arra, hogy elkerüld a robbanásveszélyes témákat, de belekényszerítenek, akkor igenis védd meg magadat és az érdekeidet. 

Vízöntő

Ha egyszer elkezdesz beszélni egy bizonyos dologról, nehéz lehet abbahagyni, különösen, ha a téma te magad vagy, esetleg valamelyik tevékenységed. Hirtelen vágy támadhat benned arra, hogy elmeséld az egész élettörténetedet másoknak.

Halak

Ma saját magadat kergetheted őrületbe azzal, hogy nem bírsz uralkodni magadon. Állandóan pörög az elméd, történeteket gyárt, és jó eséllyel olyan dolgokat képzel bele egyes beszélgetésekbe, helyzetekbe, amik nincsenek is ott.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves