Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 3.: A Bikának ez élete egyik legszerencsésebb napja, az Oroszlánnak furcsa módon üzen az univerzum

2023. április 03.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. április 3.: A Bikának ez élete egyik legszerencsésebb napja, az Oroszlánnak furcsa módon üzen az univerzum
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint ma jó híreket kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ha lakás vásárlásán gondolkodsz, Kos, akkor ideje alaposan körülnézni, milyen lehetőségeid vannak. Meglepő fejlemények tisztítják meg az utat előtted. Ma minden befektetéssel és ingatlannal kapcsolatos dolog sikerre van ítélve.

Bika

Ma néhány izgalmas telefonhívás feldobhatja a napodat. Ez lehet jó hír is egy baráttól vagy kollégától. Az anyagi helyzetedben is pozitív változásokra számíthatsz. Minden csodálatosan alakul most az elkövetkező időszakban!

Ikrek

A kemény munkád végre meghozza gyümölcsét, Ikrek. Egy telefonhívás jó hírt hoz számodra. A mai napon eltölt az optimizmus, a lelkesedés és a remény érzése. Ezúttal határozottan várod a további változásokat!

Rák

Az elmúlt hetekben elért sikerek arra késztethetnek, hogy valami innovatívabb dolgot csinálj a plusz pénzért. Ebben a kedvező időszakban mindenféle üzleti és magánjellegű megbeszélés sikerre van ítélve.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy furcsa telefonhívások kapsz, talán olyan emberektől, akiket nem ismersz. Az elméd most különösen fogékony a más birodalmakból érkező üzenetekre. Próbálj rájönni, mit akarhat üzenni az univerzum!

Szűz

Ma végre megérkezhet egy régóta várt és nagyon üdvözlendő hívás egy idősebb baráttól, Szűz. De további híreket is kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy végre sikerült elérni azt a célt, amiért dolgoztál. Optimista vagy a jövőt illetően.

Mérleg

A közeljövő nagyszerűnek tűnik számodra, már látod a siker előjeleit a karrier és a pénz tekintetében. A múltban végzett kemény munka végre kifizetődik. Előrelépés van a láthatáron, valamint megnövekedett jövedelem, és sok boldogság!

Skorpió

Talán egy kis kirándulást vagy üzleti célú utazást tervezel. Egy fiatal barát vagy rokon elkísérhet. Valószínűleg eléred, amit csak szeretnél, Skorpió. Minden jel a sikerre és a szerencsére utal. Ez egy kiváló időszak a saját vállalkozás indítására!

Nyilas

A pénz most olyan csatornákon keresztül juthat el hozzád, amikről nem is álmodtál. Ennek köze lehet befektetésekhez, elszámolásokhoz vagy valamiféle juttatáshoz. Tedd félre, amit kapsz, mert később szükséged lehet rá!

Bak

Egy barátod felkereshet egy ígéretes üzleti lehetőséggel. Mindenképpen érdemes megvizsgálni, Bak, bár nem árt mérlegelni minden tényt, mielőtt beleugranál. Ezenkívül ma egy fontos hívásra számíthatsz!

Vízöntő

Az ambíció, a szorgalom, és a sok kemény munka most meghozhatja gyümölcsét. Erősnek és magabiztosnak érzed magad. Hamarosan végre célba érsz. Remek nap ez a mai arra, hogy megtedd a következő lépést!

Halak

Ha azon gondolkodsz, hogy visszatérsz az iskolába, vagy beiratkozol valamilyen tanfolyamra Halak, akkor itt az ideje elkezdeni a folyamatot. A siker és a szerencse most a te kezedben van, szóval ne ülj nyugodtan a babérjaidon!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves