Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. április 11.: Az Ikrek ölébe pénz hullik, a Bak sorsfordító döntést hoz ma

2023. április 11.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek kedd esték a toldiban napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2023. április 11.: Az Ikrek ölébe pénz hullik, a Bak sorsfordító döntést hoz ma
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!

 


A keddi horoszkóp szerint ma sokak gondolkodása megváltozik. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A házimunkák elvégzése közben rábukkanhatsz néhány problémára, amit orvosolni kellene. Talán van néhány apróbb javítani való, vagy esetleg új berendezésre vagy bútorra van szükséged.

Bika

Lehet, ma egy olyan csoport vagy közösség jár az eszedben, amit az utóbbi időben kissé elhanyagoltál. Valószínűleg újra felveszed velük a kapcsolatot kötelességtudatból, de közben ne feledkezz meg a saját igényeidről sem!

Ikrek

Valamilyen szerződésen keresztül pénz ütheti a markodat. Ez pozitív fejlemény. De ahhoz is tökéletes ez a nap, hogy kölcsön kérj, ha esetleg azt fontolgattad. Nagy az esélye annak, hogy valamilyen módon pénzhez juss.

Rák

Sokszor aggódsz amiatt, mit gondolhatnak rólad a környezetedben, ugye Rák? A mások szemében való kudarctól való félelem visszatarthat a valódi fejlődéstől. Gondolj arra, hogy mi mindent elérhetnél, ha több bátorságod lenne kockázatot vállalni!

Oroszlán

Általában szereted tudományos, logikus embernek gondolni magad, Oroszlán, de ma ez megváltozhat. Az intuíciód aktívabb a szokásosnál, és ennek hatására megmagyarázhatatlan élményekben lehet részed, és megváltozhat a véleményed.

Szűz

Több izgalmas meghívást is kaphatsz különböző összejövetelekre. Egész nap csöröghet a telefonod. Egy szempillantás alatt eltelik a napod, annyira szórakoztató és sűrű lesz. De úgy készülj, az este forró romantikát ígér a szerelmeddel.

Mérleg.

A jövőbeni karrieredre gondolsz, Mérleg, és nem vagy elégedett a jelenlegi helyzeteddel. A haladás jár a fejedben. Lehet, hogy előléptetést szeretnél vagy, másik munkát, esetleg karriert váltanál. Egyik sem lehetetlen!

Skorpió

A mai napon semmilyen örömöt nem tagadsz meg magadtól. Finom falatokkal és italokkal kényezteted a testedet, valamint masszázzsal és arckezeléssel, és új ruhákba bújtatod. Közben pedig a lelked is töltődik, amit majd az esti romantikázás tesz tökéletessé!

Nyilas

A mai napon mindenképpen szánj minőségi időt a szerelmedre, Nyilas. Meg kellene beszélnetek a jövőre vonatkozó terveiteket amellett, hogy ápolnátok kicsit egymás lelkét és persze testét.

Bak

Korábban is felmerült a külföldre költözés lehetősége, és a mai események talán arra késztethetnek, hogy meg is tedd. Sok mindent meg kell fontolnod, és el kell dönteni, mielőtt ez megtörténik, de ha valóban ezt szeretnéd, akkor hajrá.

Vízöntő

Ma kellemesen meglepődhetsz, amikor ráébredsz, hogy sokkal jobb anyagi helyzetben vagy, mint gondoltad. Felfedezhetsz egy olyan rejtett lehetőséget, ami rövid időn belül még több pénzt hozhat.

Halak

A mai napon komolyan elkezded megtervezni a jövődet. Valószínűleg megosztod egy közeli barátoddal is az elképzeléseidet, aki nemcsak hasznos meglátásaival, hanem más egyéb módon is a segítségedre lehet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves