Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. szeptember 9.: Az Ikrek szerelmi vallomásban részesül, a Skorpiónak vezetői pozíciót ajánljanak

2022. szeptember 09.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. szeptember 9.: Az Ikrek szerelmi vallomásban részesül, a Skorpiónak vezetői pozíciót ajánljanak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint, a csillagjegyek sikeresen legyőzik az akadályokat, és elindulnak vágyaik megvalósítása felé. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Számos, régóta gyötrő probléma varázsütésszerűen megoldódik ma. Mi több: nagyobb erőfeszítések nélkül is jelentős sikereket érhetsz el. Jó nap ez a mai ahhoz, hogy foglalkozz minden olyan családi kérdéssel, amely aggodalomra ad okot, vagy eddig félretoltál.

BIKA   

Számba veszed az életedet, és felülvizsgálod az álláspontodat bizonyos emberekkel és helyzetekkel kapcsolatban. Kérj tanácsot családtagjaidtól és barátaidtól, ha bizonytalan vagy valakivel szemben. Érdemes ma nyitottnak lenned mások nézőpontjaira!

IKREK

A mai planetáris energiák kedveznek az énidő eltöltésére és az önfejlesztésre. Ez nemcsak a fizikai, hanem a lelki állapotodon is sokat javíthat, ahogy az is: egy nem várt szerelmi vallomást kapsz egy olyan személytől, akitől a legkevésbé számítanál rá. Meglepő, de kellemes élmény lesz!

RÁK

Ma egy közeli barátod vagy rokonod segítséget, vagy tanácsot kér egy aktuális problémával kapcsolatban. Mivel ő fordított esetben habozna, nem érzel ellenállhatatlan vágyat, hogy ezúttal is a segítségére siess. Nyugodtan mondj nemet, ettől még nem leszel rossz ember!

OROSZLÁN

Ma a kedvesed gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról. Ne keress kifogásokat, miért nem érsz rá, add át magadat a lehetőségnek! Két  romantikázás között fontos dolgokról eshet szó köztetek, és olyan építő jellegű beszélgetésben lehet részetek, amely előmozdítja a szerelmi életeteket.

SZŰZ

Készülj Szűz, mert megugrik az önbizalmad a nap folyamán! Tele vagy energiával és dinamizmussal, ami megadja azt a lökést, amelyre szükséged van ahhoz, hogy merj radikális változásokat végrehajtani az életedben. Mivel a csillagok támogatnak, nem kérdés: sikeres lesz a forradalmad!

MÉRLEG

Az akadályok és nehézségek, amelyek feltartóztatták és gátolták terveid megvalósítását, a mai napon végleg megszűnnek. Ez azt jelenti: végre készen állsz, hogy teljes sebességgel haladj előre, és el is éred a céljaidat. Újra megjön az önbizalmad, és ez az, amire most szükséged van!

SKORPIÓ

Az utóbbi időben nagy nyomás nehezedett rád, és ez sok  stresszt okozott. Ez azért van, mert láttad, hogy nem haladsz a céljaid felé, és a terveid nem vezetnek sehova. Erre ma váratlanul minden erőfeszítésed kifizetődik, mivel  vezetői pozíciót ajánlanak fel, ami több befolyással és pénzzel is jár! Fogadd el, Skorpió!

NYILAS

Ma a saját kezedbe veszed az életedet, és mindent rendbe teszel. Végre bezárhatod az ajtót a múlt előtt, és végleg elintézhetsz minden befejezetlen ügyet. Ez lehetővé teszi, hogy bátran és akadálytalanul haladj előre a céljaid és álmaid felé. Bármi is kell a sikerhez, megvan!

BAK

Óvatosan és megfontoltan kell ma eljárnod, ha minden ügyét rendbe szeretnél tenni. Légy türelmes és módszeres, és hamarosan mindent elérsz, amit csak szeretnél. Minden egyes cél, amit kitűztél magadnak, most megkívánja a nyugalmat és a teljes összpontosítást.

VÍZÖNTŐ

Mostanában nehéznek érezted az előrehaladást, de ma hirtelen gyors és izgalmas fejlemények történnek. Láthatod, ahogy a terveid megvalósulnak és egy csapásra megoldódnak a gondjaid. Minden korábbi csalódást és kétségbeesést felváltja az öröm érzése.

HALAK

Ma jól mennek a dolgok, egyetlen felhő sincs a láthatáron. Ez javítja a hangulatodat, és kihozza belőled a legjobbat, ami miatt nagyon népszerű leszel! Végre elindulhatsz terveid megvalósítása felé. Csak tanuld meg, hogy ne add fel olyan könnyen a dolgokat, és ne keseredj el az első bukkanó láttán.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves