Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 4.: A Nyilas egy nap alatt annyit ér el, mint más egy élet alatt, a Vízöntő visszafogadja az exét

2022. október 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. október 4.: A Nyilas egy nap alatt annyit ér el, mint más egy élet alatt, a Vízöntő visszafogadja az exét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint a csillagjegyek újfajta gondolkodást sajátítanak el, ami az előnyükre válik! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Kezd a napot jógával vagy egy kis meditációval, hogy kitisztuljon az elméd, Kos. Jót fog tenni, és figyeld meg milyen remek ötleteid támadnak majd, és sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban mész be dolgozni. Ha így cselekszel, ma semmi és senki sem idegesíthet fel!

Bika

Tégy ma valamit a közösségért, Bika, és gondold át igazán, miként tudnád a legjobban kamatoztatni tehetségedet és képességeidet. Fontold meg, hogy önkénteskedni mész, már csak azért is, mert neked is jót tenne, ha olyannak segíthetnél, akinek szüksége van rád!

Ikrek

Ha gondot okoz elsőre egy óriási probléma megoldása, ne csüggedj! Számodra kulcsfontosságú, hogy a dolgokat kisebb darabokra bontsd, elemezd őket, és rájöjj arra, mi a szerepük, illetve hová vezetnek. Elemezd ki most is a gondodat, ahogy szoktad, és meg fogod találni a megoldást rá!

Rák

Úgy tűnhet, hogy körülötted mindenki boldog, és megkapja, amit akar, miközben te a lövészárkokban kuporogsz. Ne hasonlítsd magad másokhoz, és ne ítélj a külső megjelenés alapján! Elhiheted, a környezetednek sem olyan tökéletes az élete, mint azt hiszed, de rád viszont hosszú távú sikerek várnak.

Oroszlán

A képzelet és a fantázia ma nagy szerepet játszik a gondolkodásodban, Oroszlán, mivel ezeknek köszönhetően oldhatod meg egyes problémáidat, és érhetsz el sikereket a munkahelyeden, valamint azon kívül is. Még ha némely ötleted merésznek is tűnik, akkor se riadj vissza!

Szűz

Nehezedre esik ma döntéseket hozni. Nem tudod eldönteni, hogy racionálisabban megoldást igényel a probléma, vagy inkább érzelmi alapút. Ha nem vagy biztos az ítéletedben, akkor halaszd el a döntést egy másik napra vagy hallgass az ösztöneidre, de jobban teszed, ha csak magadra hallgatsz!

Mérleg

Értékes leckét kapsz a sorstól a mai napon, mivel beleképzeled magadat valakinek a helyébe, és ez egy sor láncreakciót indít el benned. Ennek köszönhetően még megértőbb és tudatosabb leszel, így pozitív irányba terelheted az életedet, de a szeretteidét is.

Skorpió

A leghőbb vágyaid a mai napon: az átalakulás. Másik frizurára, új ruhákra vágysz. Szeretnél megújulni vagy talán valaki más lenni. Ha teheted, ne fogd vissza magad, végezd el a szükséges átalakítást ahhoz, hogy önazonosabb lehess, ami később meghálálja magát!

Nyilas

Olyan leszel ma Nyilas, mint egy politikus vagy hadvezér, ha úgy tetszik. Minden helyzetből kidumálod magad, a pártodra állítod az embereket, egyszerűen semmi sem lehetetlen ezen a napon számodra. Nagy dolgokat vihetsz így véghez, és egy nap alatt annyit érhetsz el, mint más egy élet alatt.

Bak

Ma úgy érzed: a szomszéd fűje zöldebb, és ezen teljesen kiakadsz. Kedved lenne belerondítani mások életébe, hogy ne legyenek olyan  boldogok a tökéletes életükben. De nehogy azt hidd, tényleg tökéletes az életük és ne feledd: a látszat néha csal! A te füved is zöld lehet, ám ahhoz magadra kellene fókuszálnod, nem a környezetedre!

Vízöntő

Talán egy barátoddal, de az is lehet, hogy egy idegennel történő beszélgetést követően megváltozik a gondolkodásmódod. Átértékeled az életedet, a kapcsolataidat, a módszereidet. Meglehet, épp emiatt döntesz úgy: megkeresed vagy visszafogadod az exedet.

Halak

Elméd ma egy kastélyokkal, varázslókkal teli fantáziavilág felé vándorolhat, Halak. Azt tapasztalhatod, te vagy ennek a világnak a főszereplője, aki egy magas toronyban a tökéletes társra vár. Figyeld meg az általad készített képzeletbeli forgatókönyvet, és nézd meg, hogyan kapcsolódnak a szimbólumok és karakterek valós életedhez. A képzeleted próbál mondani neked valamit!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves