Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akire a héten rátalál a szerelem 

2022. október 03.

2 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek szerelmi horoszkóp zodiákus ezotéria
3 csillagjegy, akire a héten rátalál a szerelem 
© Shutterstock

Sorra érnek véget a bolygók retrográd mozgásai, ami zöld utat jelent az új kapcsolatok kialakításához. Három csillagjegyre már a héten rátalálhat a szerelem!


A hét elején véget ért a Merkúr retrográd, és ezennel fellélegezhetnek a zodiákus tagjai. Jelenleg a Merkúr harmonizál a Plútóval, ami ráébreszthet a titkos vágyaidra, valamint titokzatos, misztikus légkörrel veheted körbe magad, ami igazán vonzó lehet! De végül a Plútó is befejezi retrográd útját 8-án, és megszűnik minden lehetséges nehézség, ami útjába állhatott egy új kapcsolatnak. 3 csillagjegy igazán szerencsésnek bizonyul, mert ha kinyitják az ajtajukat, besétálhat rajta az új kedvesük a héten:

Bika

A következő napokban sikerül leszámolnod minden lehetséges kapcsolati félelmeddel. Megszabadulsz a múlt sötét árnyaitól, leteszed a lelki terheidet, és kész vagy nyitni egy új kapcsolat felé. Ha már egy ideje ismerkedsz valakivel, akkor abból végre komoly kapcsolat lehet. Amennyiben pedig van egy kiszemelted, itt az idő, hogy meghódítsd! Merj közelíteni felé, mert a csillagok támogatását élvezed, akik segítenek új kapcsolatot kezdeni!

Rák

Árad belőled a  szexualitás és a titokzatosság a héten, kedves Rák. Ne csodálkozz azon, ha hirtelen több udvarlód is akad! Élvezd a figyelmet, a könnyed flörtöléseket, de játssz mindig nyílt lapokkal! Ugyanakkor valaki olyannal is összehoz a sors, akinek sikerül egészen felkeltenie a figyelmedet. Ha elég bátor vagy, akkor már együtt romantikázhattok a hétvégén!

Skorpió

Egy baráti összejövetelen, bulin, társasági eseményen van a legnagyobb lehetőséged ismerni. Ellenállhatatlanul vonzod magadhoz a férfiakat a csábító, femme fatale-os kisugárzásodnak köszönhetően. Az egyik ilyen eseményen megismerhetsz valakit, akinek sikerül az első pillanatban elrabolnia a szívedet. Ne aggódj, az érzés kölcsönös lesz! Villámgyorsan a tettek mezeire léptek, és a hétvégén már az ágyban is találhatjátok magatokat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves