Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 25.: A Szűz egy nap alatt annyit ér el, mint máskor egy év alatt, a Halakat fejbe vágja a sors

2022. október 25.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. október 25.: A Szűz egy nap alatt annyit ér el, mint máskor egy év alatt, a Halakat fejbe vágja a sors
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedd? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp óriási meglepetéseket tartogat a csillagjegyeknek a napfogyatkozás miatt. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Váratlan helyzet áll elő a munkahelyeden, és tőled várják a megoldást. Eleinte kételkedsz abban, hogy bármit is tehetnél. Aztán felszínre törnek olyan rejtett tehetségeid, amelynek köszönhetően sikeresen megoldod a problémát, és talán épp ez jelentheti az előmeneteled kulcsát.

Bika

Eszedbe jut egy régi emlék, ami szörnyen felkavar. Teljesen kiszámíthatatlanná válsz, ezért inkább kerülöd is a társaságot. Valószínűleg még mindig nem zártad le a múltat, és továbbra is fájdalmat okoz. Ez a mai tapasztalás viszont elindíthat egy új úton.

Ikrek

Lehetőséget kapsz Ikrek egy olyan területen vagy projektben kipróbálni magad, amiben eddig még nem volt részed, ellenben valószínűleg mindig is vonzott, de kétségeid vannak a képességeidet illetően. Ne legyenek, vágj bele!

Rák

Nagyszerű nap ez a mai ahhoz, hogy megold a gondjaidat, Rák. Sorra kapod a lehetőségeket, amelyek segítségével megteheted. Leginkább annak fogsz örülni, hogy jó időre sikerülhet búcsút inteni az anyagi problémáknak.

Oroszlán

Ma olyan dolgokról hallhatsz vagy olvashatsz, amelyek nyomban felkeltik az érdeklődésedet. Bele is veted magadat a kutatásba, sőt, akár a gyakorlatba is. Kedved támadhat elmélyülni egy újfajta  meditáció vagy jóga kipróbálásában, de az is lehet, hogy a számmisztika köti majd le minden figyelmedet.

Szűz

Temérdek ötlet suhan át a nap folyamán az agyon, de ami még jobb: el is kezded megvalósítani őket. Nem vagy hajlandó tovább csak álmodozni, és ma annyi mindenen változtatsz, mint máskor egy év alatt. Este saját magadat is megleped azzal, mennyi mindent érték el.

Mérleg

Alaposan összerúgod a port ma a családoddal. Valószínűleg már eltervezted a napodat, és közbejön valami családi probléma. Hirtelen totálisan betelik nálad a pohár, úgy érzed, mindig mindent eltűrsz, a saját vágyaid állnak az utolsó helyen, és kész vagy ezt most a nyakukba zúdítani.

Skorpió

Ez a te napod, Skorpió, hiszen a jegyedben történik a napfogyatkozás. Ez pedig elegendő bátorságot és erőt ad neked, aminek köszönhetően nem hagyod magadat sem a munkahelyeden, sem a  magánéletedben. Azt várnád, hogy mindenütt megharagszanak rád, de valójában mindenki kész azt tenni, amit szeretnél.

Nyilas

Hirtelen valami átfordul benned és úgy döntesz: elutazol. Te sem érted pontosan, mi történik veled, de érzed, mielőbb el kell utaznod egy pár napra. Szerencsére találsz is egy remek lehetőséget, ami annak is a jele lehet, hogy ami történik: az a sors akarata.

Bak

Felmerül néhány olyan múltbéli probléma, amivel kapcsolatban azt hitted, már rég túl vagy rajta. Ne aggódj Bak, tökéletes ez a nap ahhoz, hogy egyszer s mindenkorra leszámolj a múlttal, ami nem enged téged előrébb lépni az életben.

Vízöntő

Eddig azt hitted, tudod, mit akarsz, de hirtelen mindent megkérdőjelezel. Olyan vagy, mint aki egy mély álomból ébredt, és a nap folyamán elkezded tisztán látni: mit is akarsz igazából, és egyáltalán ki vagy te igazából. A környezeted is pontosan olyannak fogod látni, amilyenek valójában.

Halak

Eléggé be leszel lassulva Halak a nap elején, mint aki alva jár. Így telhet a fél napod, mire hirtelen felocsúdsz egy esemény hatására. Onnantól kezdve olyan leszel, mint magához tért a hipnózisból. Nem érted, hogy élhettél eddig úgy, ahogy, és két felháborodás között azonnali változtatásokat kezdesz kieszközölni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves