Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 11.: A Szűznek egy barátja mutatja be az új párját, a Vízöntő balesetveszélyes helyzetbe kerülhet

2022. október 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. október 11.: A Szűznek egy barátja mutatja be az új párját, a Vízöntő balesetveszélyes helyzetbe kerülhet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint lényeges, és egyúttal motiváló beszélgetéseket folytatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Úgy dönthetsz Kos, utazást szervezel egy olyan helyre, amelyet mindig is szerettél volna látni. Vagy visszamész az iskolába és továbbtanulsz. Akárhogy is, valószínűleg az egész napot az ötlet mérlegelésével és sok kutatással fogod tölteni.

Bika

Ma egy olyan új dologról hallasz – talán  spirituális vagy vallási filozófiáról -, ami azonnal felkelti az érdeklődésedet. Érdemes elmélyülni benne, és mindent megtudni róla. Talán rövidesen egészen megváltoztatja a gondolkodásodat, és pozitív változásokat hozhat az életedbe.

Ikrek

Ösztönző beszélgetésekre kerülhet sor a legkülönfélébb személyekkel, a  karriertől kezdve a testmozgáson át egészen a romantikáig. Néhány új és hasznos információ kerülhet az utadba, amelyeket érdemes tovább kutatnod. Remek nap ez a hivatalos ügyek elintézésére vagy bármilyen más megállapodás megkötéséhez.

Rák

Több ösztönzőleg ható beszélgetésre is sor kerülhet ma a  kollégáiddal vagy a szomszédaiddal. Még akár hasznos információkra is szert tehetsz, de ez akkor is igaz, ha könyvet olvasol vagy a neten szörfözöl. Ezenfelül érdemes belevetni magad a munkába, mert a szokottnál is eredményesebb leszel!

Oroszlán

Kellemes és motiváló beszélgetéseket folytatsz ma a barátaiddal vagy a kollégákkal, esetleg a partnereddel. Új ötleteket adnak neked vagy arra inspirálhatnak, hogy megvalósítsd a régi vágyaidat. Nagyszerű nap ez a mai egy kis lendületszerzéshez!

Szűz

Néhány ember, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik, felhívhat ma téged. Érdemes találkoznod vagy beszélni velük, mert pozitív hatással lesznek rád. Ráadásul ezen a napon egy barátod bemutathat valakinek, aki nyomban megdobogtatja a szívedet, és hamar kiderül: az érzés kölcsönös.

Mérleg

A másokkal való kommunikáció a napod fontos részét kell képezni, így valószínűleg több időt töltesz a telefonálással vagy levelezéssel. Sok csodás ötlet jut ma az eszedbe, amit szívesen megvalósítanál. Este meg is osztod őket a szerelmeddel egy romantikus vacsora mellett, aki mindenben támogat téged.

Skorpió

Nagyon aktív nap elé nézel, mert ma sokat foglalkozol hivatalos és egyéb ügyek intézésével. Ezenfelül számíts arra, hogy egész nap csörögni fog a telefonod vagy folyamatosan üzeneteket kaphatsz az ismerőseidtől és a szeretteidtől egyaránt.

Nyilas

Az elméd általában gyors és információéhes, Nyilas. Ma valószínűleg még a szokásosnál is jobban fog pörögni. Nagy a kíváncsiságod, és szokatlanul sok mindent teszel azért, hogy mindent megtudj, amit akarsz, ezért ilyen tekintetben kifizetődőnek bizonyul a rámenősséged.

Bak

Ma nagyon intuitív és empatikus leszel, Bak. Ez sokat javít a munkahelyi kapcsolataidon, de a barátaid is értékelni fogják a plusz szeretetet és figyelmet, amit kapnak tőled. De ez leginkább a szerelmi életedben lesz kifizetődő, ugyanis a kedveseddel felettébb forró és romantikus estét tölthettek együtt.

Vízöntő

Miközben egy netes csoport tartalmait bogarászod, fantasztikus ötletek jutnak az eszedbe. Még néhány új barátra is szert tehetsz Vízöntő, aki hasonló érdeklődési körrel rendelkezik. Ma annyira tele lesz a fejed az újdonságokkal, hogy figyelmetlenné válhatsz, és balesetveszélyes helyzetben találhatod magad. Légy óvatos!

Halak

Ma sok papírmunka kötheti le figyelmedet, Halak. A kollégákkal folytatott beszélgetések legalább ösztönzőleg hatnak rád és kikapcsolnak. A nap végén sétálj egyet, mert sok új információval találkoztál a nap folyamán, és hagynod kellene őket leülepedni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves