Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. október 10.: Az Oroszlán élete legnagyobb próbatétele előtt áll, a Baknak ajánlatot tesz a főnöke

2022. október 10.

3 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. október 10.: Az Oroszlán élete legnagyobb próbatétele előtt áll, a Baknak ajánlatot tesz a főnöke
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


A hétfői horoszkóp szerint maguk alatt lesznek a csillagjegyek a nyugtalanító helyzetük miatt. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Minden helyzetet orvosolhatsz azzal, hogy kibeszéled a dolgokat, vagy teszel valamilyen intézkedést, Kos. Csak légy óvatos a hirtelen mozdulatokkal, mielőtt igazán megértenéd a helyzetedet. Ma ráadásul az energiaszinted és a harci kedved is ingadozó lehet.

Bika

Ma rengeteg bókot kapsz, és nincs is szükséged többre, mint szeretetre és figyelemre. De vigyázz, valaki csak azért hízeleg, mert ki akar használni téged! A többiekkel szemben viszont ne felejtsd el viszonozni a kedvességet!

Ikrek

A párkapcsolatodban feszültség van,  és az az érzésed támadhat: mégsem ő a megfelelő partner számodra. De mielőtt még szakítanál vele, vizsgáld meg alaposan a problémát, mert könnyen lehet, te is tettél a jelenlegi helyzetek kialakulásáért. Vagy épp ellenkezőleg: nem tettél semmit.

Rák

Feszült vagy Rák, és hirtelen már nem érzed magadat akkora biztonságban. Kísértést érezhetsz arra, hogy finom falatokkal vagy más egészségtelen módokon enyhíts a stresszen, de nem lenne bölcs megoldás, mert akkor nemcsak lelki, hanem fizikai szinten is rossz passzban leszel.         

Oroszlán

Bizonytalan vagy a helyzeteddel kapcsolatban, mert látszólag minden összeomlik, és emiatt a legszívesebben elmenekülnél. Ennél te sokkal bátrabb és erősebb vagy! Most kell a legjobban hinni magadban, mert képes vagy megoldani a problémáidat, és napokon belül jobbra fordulhat a sorsod!

Szűz

Nyugtalanít a munkahelyi, de talán meg a magánéleti helyzeted is. Szerencsére megtalálod annak a módját, hogy egy kicsit elmenekülj a feszültség elől. A művészet, a sport vagy a barátok jelenléte ma kifejezetten nyugtató hatással lesz rád.

Mérleg

Bizonytalannak érzed magad, és emiatt a lelki békéd is törékeny. Aggódsz, mert nem tudod, hogy mit hoz a holnap, és mindennek a tetejében, néhány közeli kapcsolatodban is problémák adódnak. Most csak az segíthet, ha őszintén beszélsz az érzelmeidről.

Skorpió

A szokásosnál tartózkodóbbnak érezheted magad, Skorpió. Félsz megnyílni a szerelmed előtt, mert előre tartasz a csalódástól. Ugyanakkor nem szívesen osztod meg másokkal sem aggodalmaidat, nehogy gyengének mutatkozz. Valakire még neked is muszáj támaszkodni, ha nem akarsz összetörni!

Nyilas

Légy óvatos Nyilas, mert ma kissé figyelmetlen lehetsz a környezeteddel szemben. Szokásodhoz híven humorral dobnád fel a napot, ám ezúttal nem vevő rá a környezeted, és némelyik vicc kifejezetten rosszul sülhet el. Ugye nem akarod magadra haragítani az embereket?

Bak

Már épp teljesen kétségbeesnél a helyzeted miatt, főleg azért, mert azt érzed, rezeg a léc alattad, erre legnagyobb meglepetésedre a főnököd mentőövet dob neked, és egy ritka különleges ajánlatot tesz. Talán ez a jó hír megoldja a párkapcsolati feszültségeket is!

Vízöntő

Óriási vágy van benned, hogy segíts másoknak, és biztasd őket. Ez nagyon szép Vízöntő, de ha a lelked mélyére nézel, azt látod: te is segítségre szorulsz. Neked sem ártana kiönteni valakinek a szívedet, ahelyett, hogy úgy tennél, mintha minden szép és jó lenne.

Halak

Akármennyire is igyekszel, nem tudsz megoldani egy bizonyos problémát, és ez végtelenül frusztrál. Nyugodtan valld be, hogy tehetetlennek érzed magad! Ne szégyelld ezt kimondani, sem pedig segítséget kérni! Hidd el, egyből akadna jelentkező, aki megoldaná a gondjaidat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves