Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 4.: A Mérlegnek soha nem tapasztalt gyönyört okoz a párja, a Vízöntő összejön egy régi szerelmével

2022. november 04.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. november 4.: A Mérlegnek soha nem tapasztalt gyönyört okoz a párja, a Vízöntő összejön egy régi szerelmével
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint kisebb meglepetésekre számíthatnak ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Valami új és váratlan dolog történik ma veled, Kos. Itt az idő elengedni a múltat, és belépni az új életedbe! Noha aggodalommal tölt el a változás, de jusson eszedbe: a te érdekeidet szolgálja. Nap végére fokozatosan azon kaphatod magad, hogy el fog az öröm és a lelkesedés.

Bika

Pozitívnak és energikusnak érzed magad, és ez kihat a szerelmi életedre is. Csempéssz este romantikát és szenvedélyt a kapcsolatba, és figyeld meg, milyen jó hatással lesz mindkettőtökre. Amennyiben egyedülálló Bika vagy, ne feledd: aki mer, az nyer! Ha még nem mondtad el valakinek, hogy mit érzel iránta: tedd meg ma!

Ikrek

Könnyen kicsúszhatsz a határidőkből, szóval határozottnak és elszántnak kell lenned. Légy módszeres a tetteidben, és ne hagyj mindent az utolsó pillanatra! A családodnak, barátaidnak ma szükségük lesz a segítségedre, úgyhogy munka után sem lélegezhetsz még fel.

Rák

A nap folyamán a csillagok a pártodat fogják, és sok mindent elérhetsz, sőt, kimondottan látványos eredményeket! Maradj rugalmas a munkahelyeden ma, és ne ragaszkodj mindenáron a saját véleményedhez, különben összetűzésbe kerülhetsz a kollégáiddal.

Oroszlán

Kerüld a vitákat és a feszültségeket a barátokkal és a családdal ma. Ha valamivel nem értesz egyet, próbáld meg a másik szemszögéből nézni a dolgokat. Viszont kicsit óvatosabbnak kell lenned a munkahelyeden, mert nehéz helyzetbe kerülhetsz!

Szűz

Azonnali lépéseket kell tenned a múltbeli adósságok rendezésére, számlák kifizetésére. A csillagok is támogatnak, így azt figyelheted meg: minden gördülékenyen halad. A munkahelyeden is érdemes apait-anyait beleadni, mert figyelemre méltó eredményeket érhetsz el!

Mérleg

Ma jóformán csak egy dologra tudsz gondolni: a szexre. Ne aggódj, meg is kapod, és olyan élményben lesz részed, mint még sosem! De már előtte, a munkahelyeden is kellemes meglepetés érhet, mivel kivételes megbízást kaphatsz, ami jó pénzzel is jár!

Skorpió

Átütő megoldásokat találsz ma azokra a problémákra, amik már egy ideje gyötörnek, és akár végleg megszabadulhatsz tőlük! Ez nagy megkönnyebbülést fog hozni. Ha előléptetésre vagy fizetésemelésre vágysz a munkahelyeden, adj bátran hangot a vágyadnak!

Nyilas

Gondolkozz, mielőtt beszélsz a pároddal! Ellenkező esetben biztosan mondasz valamit, amit később megbánsz, ami visszavonhatatlan károkat okoz a kapcsolatodban. Viszont a karrieredben hamarosan látni fogod, hogy minden erőfeszítésed meghozza a gyümölcsét.

Bak

Az eddig jól kibontakozó tervek és projektek ma előre nem látott akadályokba ütköznek, mind a magánéletedben, mind a karrieredben. A munkahelyeden mindenképpen nagyobb szorgalmat kell tanúsítanod, ha azt szeretnéd, hogy előléptessenek.

Vízöntő

Ma minden jól alakul a szerelmi életedben. Beszélhetsz a kedveseddel a hosszú távú terveidről és minden másról, amit fontosnak találsz, mert csupa fül lesz. Ha egyedülálló vagy, megjelenik valaki a múltadból, talán egy régi nagy szerelmed, és jó eséllyel össze is jöttök.

Halak

Olyan emberekkel töltöd a napot, akiket szeretsz, és akik igazán szeretnek és értékelnek téged. Bármilyen megállapodás, amit ma megkötsz, előnyösnek bizonyul. A jogi kérdések is a te javadra dőlnek el, szóval igazán szerencsésnek érezheted magad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves