Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. november 11.: A Kosnak visszaüt a karma, az Oroszlánt rajtakapják szeretkezés közben

2022. november 11.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. november 11.: A Kosnak visszaüt a karma, az Oroszlánt rajtakapják szeretkezés közben
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint jobban teszik a csillagjegyek, ha nem ma hoznak fontos döntéseket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Hirtelen felindulásból vagy meggondolatlanságból olyat tehetsz, amivel másnak okozol problémát, esetleg valamiféle előnyhöz próbálsz hozzájutni. Rövid időn belül mégis téged ér kellemetlenség, és az lehet az érzésed: visszaütött a karma.

Bika

Ma biztosan stresszes leszel, mert olyan feladattal bíznak meg a munkahelyeden, ami nagy felelősséggel, de ezzel együtt komoly sikerrel is jár. Igazából nagyon is jól áll a szénád, mégsem nem élvezed a munkád gyümölcsét, valószínűleg azért sem, túlságosan fáradt vagy.

Ikrek

Egy kissé bizonytalan vagy, emiatt eléggé félénk és tartózkodó lehetsz. Viszont, ha jót akarsz magadnak, ma meg kell próbálnod egy kicsit tudatosítani az emberekben azt, hogy vegyenek komolyan téged. Itt az ideje, hogy jobban tiszteljenek téged, különösen a körülötted lévők.

Rák

A mai bolygóállások előnyben részesítik a környezeteddel való kommunikációt és az interperszonális kapcsolatokat. Képes leszel újra kapcsolatba lépni azokkal az emberekkel, akiktől eltávolodtál, és új barátságokat is köthetsz, amik szebbé teszik mindennapjaidat.

Oroszlán

Ma erősebb lehet a vágy, semmint a józan ész. Légy óvatos Oroszlán, mert ha nem figyelsz, a munkahelyeden tetten érhetnek szerelmi légyott közben, vagy minimum otthon, a gyerkőcöd nyithat rátok. Valószínűleg komoly kellemetlenséged nem származna belőle, leszámítva a szégyenérzetet.

Szűz

Óvatosnak kell lenned az üzleti ügyek intézése során, és készen kell állnod a váratlan nehézségekre, amiket egyszerűen nem lehet elkerülni. Ha fontos döntéseket kell hoznod a karriered vagy pénzügyek terén, érdemes lenne azokat másik napra időzítened.

Mérleg

Ez egy jó nap a szerelmi életedben, mert képes leszel áthidalni a szakadékot, ami közted és a párod között van, és szorosabbra fűzheted a kapcsolatot, sőt, akár új alapokra is helyezhetitek. Ha egyedülálló vagy, ma találkozhatsz valakivel, aki azonnal levesz a lábadról!

Skorpió

Tudod jól, mit akarsz, és nem félsz utána menni. Tele vagy önbizalommal és elszántsággal. Ez nemcsak a céljaidnak tesz jót, hanem a társasági életednek is, mivel nagyon népszerű leszel a munkahelyeden és a barátaid között, sőt, ma új embereket is megismerhetsz.

Nyilas

Óvatosnak kell lenned a munkahelyeden, különösen akkor, ha ma valamilyen üzlet vagy megállapodás aláírására kerül sor. Jobb, ha ezt egy másik napra hagyod, mert a bolygók pillanatnyilag nem kedveznek a megfelelő döntés meghozatalához.

Bak

Ma egy kis időt kell szánnod a partneredre. Meglehet, elégedetlen a kapcsolattal. Ne kövesd el azt a hibát, hogy ellököd magadtól, és megnöveled a távolságot köztetek, mert könnyen olyan úton találhatod magad, ahonnan nincs visszatérés, és szakításra kerülhet sor.

Vízöntő

Igen, hamarosan itt vannak az ünnepek, de korlátoznod kellene a vásárlási rohamaidat. Egyszerűen most nem szórhatod meggondolatlamul a pénzt. Miért nem összpontosítasz inkább a jövedelmed növelésére, hogy kényelmesebb életet élhess? Utána már nem kellene meggondolnod minden forintot.

Halak

A szerelmi életedben felpörögnek a dolgok. Bájod és szépséged megőrjíti partneredet, és ez jót tesz a kapcsolatodnak. Hozd ki a legtöbbet ebből a kedvező napból, és nyugodtan avasd be a szerelmedet  vágyaidba két forró és  fergeteges lepedőgyűrés között.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves