Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 8.: A Kos számára új időszámítás veszi kezdetét, Halak életbevágó üzenetet kaphat

2022. július 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. július 8.: A Kos számára új időszámítás veszi kezdetét, Halak életbevágó üzenetet kaphat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


Feszültség uralkodik a csillagjegyek lelkében, pedig fontos lenne, hogy a tettek mezeire lépjenek a pénteki horoszkóp szerint! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Használd ki a nap energiáit, amelyek segíthetnek leszámolni egy régóta húzódó problémával vagy kapcsolattal. Ehhez viszont tényleg erőt kellene venned magadon, de nem bánnád meg! Így lehetőséged adódik arra, hogy elengedd a régi dolgokat, és beereszd az újakat az életedbe. Egy korszakot zárhatnál, és egy új vehetné kezdetét.

BIKA   

Próbálj meg nem túl fojtogató lenni, Bika. Lehet, szeretnél valakit megvigasztalni vagy biztosítani a szeretetedről, de azt tapasztalod, hogy csak feszült lesz tőle. Ne másokban keresd ma a hibát! A legjobb megoldás az lenne, ha az energiádat azokra a feladatokra összpontosítanád, amelyeket be kellene már fejezned.

IKREK

Nem sikerül megtalálnod a közös nevezőt a környezeteddel, így valószínűleg jobban jársz, ha egyedül maradsz. Főleg akkor, ha frusztráltnak érzed magad. Az emberek ma nem túl toleránsak veled szemben, ahogy tapasztalni fogod. Jobb, ha beletemetkezel a munkádba, és távol tartod magadtól a depressziós vagy feszültséggel teli gondolatokat.

RÁK

Hihetetlen lelkesedéssel vágsz neki a munkának. Már nem is vagy messze a sikertől. Maradj fegyelmezett, összpontosíts, és ne hagyd, hogy bárki vagy bármi nyomást gyakoroljon rád! A kapkodás hibákhoz vezet. Ma szinte mindenki feszült lesz körülötted, így nem sok segítségre számíthatsz!

OROSZLÁN

Jobb, ha ma a munkában keresel vigaszt, Oroszlán. Bár nevetségesen hangzik, rá fogsz jönni, ez a nap legkifizetődőbb tevékenysége. Próbálj meg nem túl kritikus lenni másokkal szemben, és inkább koncentrálj a saját feladataidra. Ezen a napon kevés is elég lehet ahhoz, hogy összerúgjátok a port a környezeteddel.

SZŰZ

Vedd ki a fejedet a felhők közül, Szűz. Ne halogasd tovább a feladataid elvégzését! Itt az ideje, hogy foglalkozz a munkával, különben komoly következményekkel nézhetsz szembe. Minél többet teljesítesz ma, annál jobban fogod érezni magad holnap, ugyanis nap végén a fáradtság miatt már nem fogsz tudni örülni.

MÉRLEG

Ma be kell fejezned mindazt, amit tegnap nem tettél meg, Mérleg. Minél többet tudsz elérni, annál jobban érzed magad. Ne vesztegess egy percet sem arra várva, majd valaki más megtalálja helyetted a megoldást. A bolygóenergiák összefognak azért, hogy áttörést érj el ott, ahol szükséges!

SKORPIÓ

Ez egy fontos időszak a  jövőre való tekintettel, Skorpió! Ne tégy addig még egy lépést előre, amíg nem tudod, hogy szilárd talajon állsz. Előbb gondolkodj el a hosszú távú terveiden. A biztonság a nap legfontosabb témája. Holnap már a tettek mezeire léphetsz, ha megszülettek a tervek és a biztos alapok.

NYILAS

Az emberek ma kissé kritikusak lehetnek veled szemben. Jól tennéd, ha meghallgatnád, amit mondanak. Légy fogékony mások visszajelzéseire, hogy egészséges egót alakíthass ki. Ez sajnos nem lesz könnyű feladat, mert feszült vagy, és sok tekintetben azt érzed, neked van igazad. Próbálj meg legalább egy kis nyitottságot mutatni!

BAK

Húzd fel a lelki pajzsodat még ma, Bak, mert szükséged lesz rá. Az emberek megjegyzései még akkor is durvának tűnhetnek, ha jót akarnak neked. A legjobb védekezés a kritikusaiddal szemben, ha a lehető legkonstruktívabb módon használod fel a megjegyzéseiket, hogy erősebb alapot építhess fel.

VÍZÖNTŐ

Sajnos ez a nap nem a szórakozás és a lazítás ideje. Van egy józan hang az elmédben, amely arra kér, hogy vess egy pillantást a valóságra, és hozz döntéseket a céljaid megvalósításához. Ám van egy másik hang is, amely azt súgja: hagyd az egészet, és inkább vágj bele egy kalandba. Ma még az első hangra kellene hallgatnod!

HALAK

Késztetést érzel arra, hogy a feszültségedet, rossz kedvedet vásárolgatással orvosold, ám ez rossz ötlet lenne, és még csak a vágyott boldogságot sem érnéd el. A csillagok arra intenek, inkább végezz spirituális gyakorlatot, meditálj, ugyanis egy életbevágóan fontos üzenetet kaphatsz az univerzumtól, ami mindent megváltoztathat az életedben!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves