Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 29.: A Kos gyermekáldás elé néz, az Oroszlán a munkahelyén folytat viszonyt

2022. július 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. július 29.: A Kos gyermekáldás elé néz, az Oroszlán a munkahelyén folytat viszonyt
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ideje a tettek mezeire lépniük a csillagjegyeknek, mert jelentős előrelépést érhetnek el! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

A párban élőket nem kisebb meglepetés érheti a mai napon: a jelek szerint hamarosan bővülni fog a család! Akár ebben bíztak, akár most meglepődnek, mindenképpen örülni fognak a hírnek. A szingliknek is lesz okuk az örömre, mivel sikeresen kivetik a hálójukat, és becserkészhetik a kiszemeltjüket.

BIKA   

Hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni bizonyos problémákat, ezért azok mindig visszatérnek, hogy kísértsenek. Válts taktikát: nézz velük szembe, méghozzá időben! Érdemes mások véleményét is elfogadni, úgy könnyebben találhatnál rájuk megoldást.

IKREK

Ma pozitívan és izgatottan nézel a jövő elé, Ikrek. Légy azonban óvatos, nehogy elragadjon a lelkesedés, és emiatt rossz döntést hozz. Ne siess túlságosan, mert az  elkapkodott döntéseket később nehezebb lesz kijavítanod. Próbálj higgadt maradni!

RÁK

Tele vagy álmokkal és ambíciókkal a jövőt illetően, de itt az ideje, hogy ne csak gondolkodj és beszélj, hanem tegyél is valamit! Kezdj szervezkedni, alkalmazz okos taktikát, és lazán megvalósíthatod a terveidet. Minden kihívás, amellyel szembesülsz, egy lehetőség a fejlődésre. Ne habozz tanácsot kérni azoktól, akiket szeretsz, és akikben megbízol!

OROSZLÁN

Meglehet, jó ideje szemeztek az egyik kollégáddal, esetleg flörtölgettek is – vagy éppen a főnököddel -, és ma már komolyra fordulhat a dolog köztetek, de megvan az esélye annak, hogy titkolnotok kell a kapcsolatokat. Azért álljatok meg egy pillanatra, és gondoljátok át, mibe másztok bele!

SZŰZ

Ez nem a legkönnyebb nap számodra, de próbáld meg nem engedni, hogy a  stressz úrrá legyen rajtad, különben lavinaként temet maga alá. Legyenek terveid, légy határozott, így hatékonyabbá válhatsz. Továbbá ügyelj arra is: a logika vezesse ma tetteidet!

MÉRLEG

Ma jelentős haladást érhetsz el a folyamatban lévő projektjeiddel. Ne add fel őket, és ne engedd, hogy bármi megzavarja a fejlődésedet. Rengeteg energiát fektettél a sikerbe, és már közel a cél! Őrültség lenne az utolsó pillanatban feladni, és hagyni, hogy minden erőfeszítésed hiábavaló legyen.

SKORPIÓ

Meglehetősen pesszimista vagy, Skorpió. Ne hagyd, hogy a negativitásod úrrá legyen rajtad, mert ez csak súlyosbítja a problémáidat. Mindig lesznek kihívások az úton. A kérdés az, mit szeretnél letenni az asztalra és mennyit vagy hajlandó érte tenni. Fel a fejjel, és ne add fel!

NYILAS

Sok olyan dolog van, ami nem igazán tetszik az életedben, de nem érsz el semmit, ha csak ülsz, ölbe tett kézzel és panaszkodsz. Ne csak arra várj, hogy minden jó az öledbe hulljon! Ez a nap tökéletes lehetőséget kínál a fejlődéshez. A csillagok hátszelet biztosítanak a változtatáshoz! Hajrá, Nyilas!

BAK

Meg kell szabadulnod mindentől, ami lehúz, elszívja az energiádat, és arra kell törekedned, amit igazán szeretnél az életben. Tudod jól, hogy a szeretteid mindentől függetlenül támogatni fognak. Ne habozz segítséget kérni, ha nehéz helyzetben találod magad. Próbálj higgadt maradni, bármi történjen is, és most az eszedre hallgass!

VÍZÖNTŐ

Ez a nap sok mindent megkérdőjelez az életedben. Az utóbbi időben kissé összezavarodtál, és emiatt nem látod tisztán magad körül a dolgokat, Vízöntő. Ma végre felismered azt: semmi okod bizonytalankodni és aggódni. A mai nap remek lehetőséget kínál arra, hogy rendbe tedd az életed!

HALAK

Készülj fel a számottevő önbizalom növekedésére, kedves Halak! Ma nagyon magabiztosnak érzed magad, és ez segít abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az utadba kerülő lehetőségekből, amelyek jelentős hatással lehetnek jövődre. Csak őrizd meg a hidegvéredet, és használd a logikát a felmerülő problémák megoldására!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves