Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

4 csillagjegy, akinek a hónap végén fontos döntést kell meghoznia

2022. július 20.

3 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp július zodiákus ezotéria döntés
4 csillagjegy, akinek a hónap végén fontos döntést kell meghoznia
© Shutterstock

A hónap végi újhold rendesen felforgatja a zodiákus tagjainak életét, és emiatt 4 csillagjegynek bizony komoly döntéseket kell meghoznia!


Épp csak elkezdődik július 22-én az Oroszlán-szezon, amit 28-án megfejel egy újhold, ami rendkívüli változásokat hoz magával amellett, hogy kissé megkavarja az állóvizet a  az állatövi jegyek életében. 4 csillagjegynek annyira, hogy át kell gondolniuk néhány dolgot, és fontos döntéseket kell meghozniuk:

Kos

A hónap vége felé csak a szerelem jár majd az eszedben! Nem is csoda, ugyanis a július végehez közelítve egyre tisztábban fogod látni, tulajdonképpen merre is tart a kapcsolatod azzal, akivel ismerkedsz. Hamarosan válaszút elé érkezel, és el kell döntened: együtt folytatjátok az utat vagy inkább külön? Azok, akik szeretői viszonyban vannak, hasonló helyzetbe kerülhetnek. Felvállalják végre a viszonyt vagy inkább elengedik egymást? A párban élők sem ússzák meg a dolgot, csak éppenséggel nekik azt kell eldönteniük: készen állnak-e a  házasságra vagy inkább még várnának vele?

Nyilas

Július 28-a magasságában felmerül egy kivételes tanulási lehetőség vagy olyan ötlet juthat az eszedbe, amellyel előrelépést érhetsz a  munkahelyeden vagy egyáltalán az életben. A kérdés az: bele mersz vágni vagy sem? Több lehetőséged is adódhat, de mindegyik olyan, hogy ki kellene lépned hozzá a komfortzónádból, és ez a bizonytalankodásod oka. A művészeknek is fontos döntést kell hozzniuk azzal kapcsolatban, hajlandóak-e befejezni a már megkezdett projektet és akár a világ elé tárni, vagy inkább feladják a művészi ambíciókat úgy, ahogy van.

Vízöntő

A július 28-ai az újholddal az Oroszlánban egy új ciklus veszi kezdetét a kapcsolatokban. Egyrészről jelentkezhet nálad valaki, aki szívesen belevágna veled egy közös üzletbe. Ez lesz az egyik nagyszabású dolog, amellyel kapcsolatban döntést kell hoznod. A másik: az aktuális (akivel talán már szakítanál) vagy még inkább a volt partnered, szeretné újrakezdeni, és egy esélyt kér tőled. Ez azért elég nagy dilemmát okoz neked. A csillagok nem mondhatják, hogy dönts, de arra biztatnak: gondold át alaposan, mert a döntésed a jövődre is kihat.

Halak

Az újhold időszakában új feladattal bízhatnak meg a munkahelyeden vagy eleve új munkahelyet találsz. Igen ám, de bizonytalan vagy! Úgy érzed, nem vagy elég érett és tapasztalt a feladathoz, illetve a pozícióhoz. Nagyon is kedvedre való lenne, és még jól is fizetne, de a kishitűséged nem engedi, hogy nyugodt szívvel rábólints. Már csak azért sem, mert több változással is járna az életedben, és meglehet, újra kellene szervezned a napjaidat, esetleg hatással lenne a szeretteidre is. Valóban ne kapkodd el a döntést, de azt se hagyd, hogy az önbizalomhiányod bármiben is meggátoljon!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves