Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szívét idén nyáron

2022. július 21.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp szakítás szerelmi horoszkóp szívfájdalom szerelmi csalódás
Ennek a 3 csillagjegynek összetörik a szívét idén nyáron
© Shutterstock

A nyár a nagy érzelmek időszaka, ám ez sajnos nem feltétlenül csak a pozitív érzésekre vonatkozik. Mutatjuk, melyik három csillagjegy élhet át agy szívfájdalmat idén nyáron.


A szerelemnek is megvan az árnyoldala, a bizonytalanság, a szakítás és a szívfájdalom sajnos ugyanúgy velejárója a kapcsolatoknak, mint a boldog pillanatok. Az alábbi három csillagjegy szülötteinek nem árt előre felvértezniük magukat a szerelmi csalódásra.

Rák

Tanúsíthatjuk, hogy az elmúlt hónapokban minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy működjön a dolog, de a csillagok szerint ennek mégsem így kell lennie. A párkapcsolatban élő Rákok eltávolodnak a párjuktól, míg a szerelmet keresőket egymás után érhetik a negatív meglepetések. Úgy érezheted, hogy senki sem ért meg most téged, ami nem kifejezetten jó alap egy párkapcsolathoz. Az egyetlen, ami segíthet, az az önszeretet és a remény, hogy a csillagok hamarosan ismét gondoskodnak a szerelmi életed felíveléséről.

Mérleg

Te aztán teljes erőbedobással azon vagy, hogy rád találjon a nagy ő, mégis elkerülhetetlen, hogy valaki összetörje a szívedet. Az elkövetkező hónapokban fontos leckét adnak a csillagok: rá kell ébrednek, hogy nem tudsz mindent irányítani, főleg nem másokat. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem vagy értékes vagy valami rosszat tettél! Amennyire lehet, kerüld el a mérgező embereket az életedben, ebben a csillagok sajnos nem annyira lesznek a segítségedre – akár egy rég elfeledett ex is feltűnhet a színen.

Bak

Talán úgy tűnt, hogy az alakulóban lévő dolgok egyre inkább megszilárdulnak és a szerelmi életed pozitív fordulatot vesz, ám fel kell készülnöd arra, hogy nehéz időszak elé nézel. A happy end, amire annyira vártál, még nem jön el. Idén nyáron a barátaid lesznek azok, akik kihúznak az érzelmi gödörből, ahova kerültél, ezért fontos, hogy a szávfájdalmak közepette is szánj elég időt a hozzád közel állókra. Nem érdemes minden energiádat egy kifulladóban lévő kapcsolatra fecsérelni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves