Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 20.: A Nyilas kezét megkérhetik, a Bak egy nap alatt építi fel a birodalmát 

2022. július 20.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. július 20.: A Nyilas kezét megkérhetik, a Bak egy nap alatt építi fel a birodalmát 
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


Sok minden megváltozhat a csillagjegyek életében a szerdai horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Előfordulhat, ma van egy olyan korlátozó erő, amely visszatart attól, hogy eljuss oda, ahová szeretnél. Próbálj meg a lehető legjobban ellazulni, és stabilizálni érzelmeidet. Értekezz idősebb és bölcsebb emberekkel, mert valószínűleg fontos perspektívát vetnek fel a mai eseményekkel kapcsolatban.

BIKA   

Ne feledd Bika: a kevesebb néha több. Nem kell megafont használnod ahhoz, hogy megértesd másokkal az álláspontodat. Legyenek a tetteid minimálisak, de értelmesek. Néhány szóval is sokat lehet mondani. Minél visszafogottabban és nyugodtabban közelítesz, annál nagyobb sikered lesz!

IKREK

Általában véve a lelked vidám, szabadságszerető és kalandvágyó, Ikrek. Ma azonban azt tapasztalhatod, hogy egy kicsit intenzívebb és talán komorabb is, különösen, ha romantikus kérdésekről van szó. Oszd meg valakivel az érzéseidet, mert értékes tanácsokat kaphatsz!

RÁK

Valaki, akivel jóformán nem volt más, mint a baj, végre kiköltözött az életedből kedves Rák, és lehet, egy kicsit aggódsz, mi lesz ezután. Bár soha nem tudhatod, mit tartogat a jövő,  kétségtelen, hogy a dolgok javulni fognak körülötted, ha nem is azonnal, de hosszú távon mindenképpen!

OROSZLÁN

Próbálj ma olyan kifejező lenni, amennyire csak tudsz. Engedd szabadjára érzelmeidet, és tudasd az egész világgal, hogy mit érzel! Lépj ki a Jégkirálynő szerepből, és térj vissza a valódi érzésekhez, és az őszinte interakcióhoz. Ha elégedetlen vagy némelyik kapcsolatoddal, ideje tiszta vizet öntened a pohárba!

SZŰZ

Lehet, ma nehezedre esik komolyan venni valakinek a figyelmeztetéseit, de a bolygók azt jelzik, tudják, miről beszélnek, ezért figyelj és tanulj! Amit hallani szeretnél, és amit hallanod kell, az két teljesen különböző dolog lehet. Például arra figyelmeztetnek, hogy ne pazarold az idődet egy bizonyos személyre!

MÉRLEG

Csak egy barátra van szükséged, hogy ott legyen ma melletted, és segítsen meglátni: a világ nem is olyan rossz. hely A napokban nehéz időszakon mész keresztül, és egy ember mindent megváltoztat. Nehéz lehet segítséget kérned, de sokkal könnyebb lesz, ha valaki van a közeledben és szeretetteljesen támogat.

SKORPIÓ

Az emberek ma nemhogy bosszantanak, de egyenesen dühöt ébresztenek benned. Nagyon érzékeny vagy, pláne az igazsággal kapcsolatban, és nem bírod, ha valaki indokolatlanul, bizonyíték nélkül vádaskodik vagy cselekszik. Légy óvatos, mert hajlamos lehetsz csípős megjegyzéseket szórni, amelyekkel kellemetlen helyzetet idézhetsz elő.

NYILAS

A szerelemmel és a romantikával kapcsolatos kérdések terítékre. Készen állsz arra Nyilas, hogy elkötelezed magad az iránt, akit szeretsz? Ideje szembenézni a félelmeiddel, az aggályaiddal, mert már ma is eljöhet az a bizonyos nap, amikor a szerelmed felteszi neked a nagy kérdést!

BAK

Nagy nyugtalanság van benned, ami arra késztet: a következő szintre emeld a dolgokat az életedben. Drámai változásokat érhetsz a nap folyamán. Megvan benned az az erő, hogy különösen fényesen ragyogj és lazán elérd önerőből mindazt, amit csak szeretnél.

VÍZÖNTŐ

Ma kissé tartózkodónak érzed magad, Vízöntő, különösen, ha szerelemről és romantikáról van szó. Kövesd az ösztöneidet, és tudd, a habozásod nem alaptalan. Néha jó lelassítani, és megkérdőjelezni az utat, amelyen haladsz. Csak ne kételkedj önmagadban annyira, hogy túlságosan frusztrálttá válj, amiért ne tudd megtenni a következő nagy lépést!

HALAK

Elég jól alakul a szerelmi életed. Itt az ideje, hogy mélyebben megvizsgáld az aktuális kapcsolatodat. Ha úgy ítéled meg, minden jól alakul köztetek, időszerű lenne egy következő szintre lépni. A  szinglik pedig mágnesként vonzzák a potenciális partnereket, és akár már ma randira hívhatják őket!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves