Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 6.: A Rákkal megtörténhet az Igazából szerelem, a Bak olyan ajándékot kap, amitől elérzékenyül

2022. december 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. december 6.: A Rákkal megtörténhet az Igazából szerelem, a Bak olyan ajándékot kap, amitől elérzékenyül
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint Mikulás-napi meglepetések várnak a csillagjegyekre! Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Lehet, ma mások ellenségesen viselkednek, kedves Kos. Próbáld meg nem a szívedre venni, hiszen nem veled van kifejezetten bajuk. Inkább fókuszálj az esti kalandra, ami vár rád! Fergeteges Mikulás-napi  szerelmeskedésben lehet részed a pároddal!

Bika

Valószínáleg ma elkezded - vagy folytatod - otthonod díszítését. Ideje elővenni az ünnepi dekorációt, ha eddig nem tetted! A családod is értékelni fogja, hogy varázslatot csempészel az otthonotokba, és tudod jól: az ő örömük a tiéd is!

Ikrek

Óvatosnak kell lenned a szerelmeddel szemben, aki alapból feszült lehet, és talán nem nyitott a szórakozásra, a bohóckodásra, így valami egészen banális apróságon veszhettek össze. Meglehet, ma jobb társaságnak bizonyulnak a barátaid!

Rák

A jövő fényesnek, és vonzónak tűnik. Főleg azután, hogy ma veled is megtörténhet az Igazából szerelem egy jelenete! Talán szerelmet vall a főnököd vagy a férjed barátja? Ez lehet életed egyik  legromantikusabb élménye!

Oroszlán

Az utóbbi időben nehéz volt megelégedést találnod a mindennapokban, de ma végre fordulhat a kocka! Egy olyan  filozófiát vagy  gondolatmenetet ismerhetsz meg, ami teljesen megváltozatja a felfogásodat!

Szűz

Vannak napok, amikor csodálatosan érzed magad minden különösebb ok nélkül, és ilyen lehet a mai is! Talán a lelked mélyén reménykedsz abban, hogy ma veled is történik valami Mikulás-nap alkalmából. Tudod mit? Jól érzed!

Mérleg

Az elmúlt néhány napban az élet értelmét kerested. Viszont a mai nap lehet az, amikor egy esemény hatására meg is találod a válaszokat, és hálás leszel azért az izgalmas életért, amit most élsz!

Skorpió

Mágnesként vonzod az ellenkező nemet Skorpió, és kifejezetten jót fog tenni az önbizalmadnak. Ezenfelül ma együttérző hangulatban vagy, és szívesen meghallgatod a környezetedet, akik annyira hálásak lesznek, hogy azt nem is hinnéd!

Nyilas

Ne próbáld irányítani a mai történéseket, kedves Nyilas, mert nem fogod tudni egészen felfogni, mi történik. Persze megpróbálhatsz ezoterikus körökben érdeklődni, hogy vajon mit akarhat üzenni vagy elérni az univerzum a mai eseményeivel!

Bak

Nem vagy egy könnyen elérzékenyülős ember, de ma lazán megtörténhet veled! Talán Mikulás-nap alkalmából, de olyan ajándékot kaphatsz, ami tényleg könnyeket csal a szemedbe. Nem is gondoltad volna, hogy ennyire fontos vagy, ugye?

Vízöntő

Ez egy fontos nap, amikor érdemes hálát adni mindenért, amid van, Vízöntő. Adj extra ölelést a szeretteidnek, és tudasd velük, milyen sokat jelentenek neked. Ráadásul ma te lehetsz a fény valaki olyan életében, aki nagyon maga alatt lesz.

Halak

Őrizd meg pozitív hozzáállásodat, Halak, és minden sokkal jobban fog alakulni, mint azt gondolnád! Sőt, ma te lehetsz az, aki megnevettet másokat és örömöt szerzel nekik. Tedd félre az önbizalomhiányodat, és legyél te a Mikulásuk!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves