Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Xmas Movie

Hugh Grant meglepő titkot árult el az Igazából szerelem ikonikus jelenetéről

2022. november 28.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film karácsony karácsonyi film titok Igazából szerelem tánc
Hugh Grant meglepő titkot árult el az Igazából szerelem ikonikus jelenetéről
© Fotó: ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP

Az Igazából szerelem egyik legismertebb jelenete Hugh Grant tánca, most a színész elárulta, hogy miként élte meg a forgatást. 


Húsz év telt el az Igazából szerelem forgatása óta, a különleges alkalomból pedig a színészek részt vettek egy tévéműsorban, ahol visszaemlékeztek a forgatás vicces pillanataira és elárultak pár kulisszatitkot. A műsorban fedte fel Hugh Grant, hogy mit gondolt először a híres táncjelenetről. 

Az Igazából szerelem legismertebb jelenetét valósággal utálta a színész

Hugh Grant alakítja a filmben Davidet, a frissen megválasztott miniszterelnököt. A karaktere sokak kedvence, ami nagyban köszönhető az ikonikus táncjelenetnek, amit még azok is ismernek, akik sosem látták a filmet. Ám a színész most a műsorban elárulta, hogy nagyon utálta az egészet. 

Láttam a forgatókönyvben, és azt gondoltam: nos, ezt utálni fogom. Semmi kedvem nem volt táncolni, nemhogy próbálni. 

Richard Curtis, a film rendezője elárulta, hogy tudja, Hugh Grant reménykedett abban, hogy valamiért kikerül a jelenet a filmből, és végül le sem kell forgatni. Viccesen megjegyezte, szerinte a színész azt várta, hogy megbetegszik, így végül nem kell a táncjelenetet leforgatni. Próbálta húzni az időt, de végül kénytelen volt felvenni a részt. 

A színész az interjúban azt is elárulta, hogy a mozdulatok a mai napig kísértik, főként azért, mert nem is a dal ritmusára táncolt. Elárulta, hogy sokan azt gondolják, ez a leggyötrelmesebb jelenet, amit valaha filmszalagra rögzítettek, ennek ellenére vannak, akik szeretik. 

Bárhogyan is történt, az biztos, hogy az Igazából szerelem a táncjelenettel lett teljes, a mókás rész pedig bevonult a filmtörténelembe


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves