Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. december 27.: A Bika a démonaival küzd, a Halakat meglepi egy barátja

2022. december 27.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. december 27.: A Bika a démonaival küzd, a Halakat meglepi egy barátja
© Anastasiya Lobanovskaya / Pexels

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint ma fokozott figyelemre, és szeretetre vágynak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Légy óvatos, Kos, mert kedved támadhat a mai napon a vásárolgatáshoz, ami nem lenne szerencsés. Valahol ez pótcselekvés nálad, és szeretnéd feldobni valamivel a hangulatod. Nincs más, ami örömöt szerez és nem kerül pénzbe?

Bika

Régi démonok jöhetnek vissza, hogy kísértsenek, felelevenítsék a korábbi kételyeket és félelmeket. Mindenáron hagyd figyelmen kívül ezeket a démonokat! Ha engedsz nekik, valószínűleg sokat veszítesz.

Ikrek

A mai remek nap lesz számodra, Ikrek, mert főleg a képzeleted világában töltöd az idődet, egy jó  könyvet olvasva vagy a régóta várt sorozatodat darálva. De azért jusson időd a szeretteidre is, és csatlakozz hozzájuk a valóságban.

Rák

Fontos, hogy feladd azt a mítoszt: tehetségtelen vagy, kedves Rák. Érdemes lenne kipróbálni magadat abban a művészeti ágazatban, ami vonz téged, vagy ha ezen túl vagy, mutasd meg az alkotásodat valakinek!

Oroszlán

Ha arra vársz, hogy jöjjön valaki, és kielégítse az összes szükségletedet, különösen az érzelmi jellegűeket, akkor lehet: nagyon sokáig kell várnod! Te vagy elsősorban a felelős a saját boldogságodért, ideje lenne erre rájönnöd!

Szűz

Ha vannak gyermekeid, az ő nehézségeik a sajátjaidra emlékeztethetnek. Vagy egyszerűen az is lehet, az életük mostani szakasza a tiédet idézi. Ez egy jó pillanat arra, hogy átgondold, vajon mennyire vagy még a múltad rabja.

Mérleg

Szeretnéd jól érezni magadat ma, mikor a barátaiddal vagy a családdal találkozol, és lépten-nyomon szórod a pénzt. Csak óvatosan, Mérleg, mert rövid időn belül megbánhatod, hogy gondolkodás nélkül költöttél a jó közérzetre, ami egyébként is megvolt.

Skorpió

Kisebb feszültségek adódhatnak a hozzád közel álló személyekkel, talán a pároddal vagy a szüleiddel. Úgy tűnik, megpróbálnak rávenni valamire, amit te egyáltalán nem szeretnél. Finoman, és diplomatikusan igyekezz a tudtukra adni, hogy nincs esélyük.

Nyilas

Nyomasztó lehet a mai hangulat, Nyilas. Miután megfeleltél az elmúlt napok kihívásainak, most a jól megérdemelt nyugalomra és csendre van szükséged! De sajnos a családod bizonyos tagjai nem akarnak szabadnapot adni neked.

Bak

Sokkal érzékenyebb vagy a szokottnál, ami azért kellemetlen, mert éppen a mai napon próbálkozhatják az emberek rád erőszakolni az akaratukat, vagy ma tesznek fájó megjegyzéseket. Tartsd távol magadat tőlük, és ne hallgass rájuk!

Vízöntő

Nézeteltérésed adódik a szerelmeddel. Valószínűleg nem egyezik valamiben a véleményetek vagy egyszerűen mindketten másképp szeretnétek eltölteni a napot. Vedd az ingerültségedet annak jeleként, hogy rád férne egy alapos pihenés.

Halak

Ma juthattok egy oda egy barátoddal, hogy megtartjátok a közös karácsonyt, de legalábbis beültök egy kávéra valahova. Ez már önmagában is öröm számodra, de olyan meglepetéssel lephet meg, amitől leesik az állad.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves