Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dráma

5 koreai sorozat a Netflixen, ami azonnal függővé tesz

2022. szeptember 23.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix netflix sorozat koreai dráma koreai sorozat dráma sorozat romantikus sorozat
5 koreai sorozat a Netflixen, ami azonnal függővé tesz
© Netflix

Mutatjuk, mit érdemes felvenni a listádra a Netflix koreai sorozatai közül!


Első látásra kissé talán furcsának tűnhetnek, de van valami a koreai sorozatokban, ami egyszerűen magával ragadja a nézőket. Ha te is megszállottja vagy a koreai szériáknak, és nem áll tőled távol a romantika, a dráma vagy éppen a sci-fi műfaja sem, akkor a legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttük az 5 legjobb koreai sorozatot a Netflix kínálatából, amik garantáltan berántanak az első epizód után.

Zenészek a kórházban

Születés, halál, és minden, ami a kettő között történhet. Ez az egyszerre megmosolyogtató és mélyen elgondolkodtató dramedy öt orvos és betegeik életét követi nyomon az egészségügy útvesztőiben. A doktorok 20 évvel az egyetemi tanulmányaik után találkoznak újra egy kórházban.

Könyvbe illő szerelem

Könyvmolyoknak kötelező! Adott egy munkájában kiemelkedően sikeres, akit a valaha volt legfiatalabb főszerkesztőnek neveznek ki a kiadójánál. Az útjaik keresztezik egymást az egykori szövegíróval, aki éppen munkát keres. A romantikus dráma a bimbózó szerelem mellett bepillantást enged a könyves szakma rejtelmeibe is.

A szerelem siklóernyőn érkezik

Romantika, jó adag szürrealitással megfűszerezve – egyszerűen nem lehet nem imádni! A sztori középpontjában egy dél-koreai vállalatbirodalom örökösnőjét láthatjuk, aki egy siklórepülő-baleset következtében Észak-Koreában találja magát. Egy katonatiszt segít neki elrejtőzni a veszélyes terepen, akivel hamarosan romantikus szálak kezdik el fűzni egymáshoz őket.

Szeretlek Hologram

Ha közel áll hozzád a sci-fi műfaja, akkor ezt látnod kell! Vajon mi sülhet ki abból, ha egy nő beleszeret egy hologramba? Ezt követhetjük nyomon, amikor a magányos Han So-yeon lassan gyengéd érzelmeket kezd el táplálni az életét segítő Holo prototípus iránt, aki kísértetiesen hasonlít az őt megalkotó mogorva tudósra.

Mint egy pillangó

Szívet melengető történet arról, hogy sosincs késő valóra váltani az álmainkat és dolgozni önmagunkon. A 70 éves nyugdíjas férfi, aki életét a postai munkájának szentelte, úgy dönt, ideje beteljesíteni ifjúkori vágyát – hogy profi balerina váljon belőle. Egy 23 éves táncos fiúban talál partnerére, akivel közösen néznek szembe a táncossá válás útjainak kihívásaival.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves