Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 9.: Az Ikrek Bridget Jonesba illő helyzetbe keveredik, az Oroszlán megtudja, hogy titkolóznak előtte

2022. augusztus 09.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 9.: Az Ikrek Bridget Jonesba illő helyzetbe keveredik, az Oroszlán megtudja, hogy titkolóznak előtte
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Kisebb-nagyobb bosszúságok érik a csillagjegyeket a keddi horoszkóp szerint, ám egyesek durva vitákba keveredhetnek.  Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma csak a személyes kommunikációt válaszd, mert minden más verzió lehetőséget ad a félreinformálásra, valamint az összeveszésre. Ha ez nem lenne elég, még közlekedési, utazási nehézségekbe is ütközhetsz, ami tovább tetézi a gondjaidat, és az egyre nyomasztó stresszt benned.

BIKA   

Ma felcsapsz pszichológusnak, és eleinte úgy tűnik, a környezeted vevő is rá, mígnem félreértések merülhetnek fel, sértődések történhetnek. Óvatosabban válaszd meg a „pácienseidet”, hogy kikben szeretnél lélekbúvárkodni. Ráadásul a pénzügyeid sem alakulnak fényesen, amelyek végképp lerombolhatják a jó hangulatodat.

IKREK

Érdeklődsz valaki iránt, és ma váratlanul az tűnhet fel: az illető más iránt érdeklődik. Hirtelen elönt a bizonytalanság, és a féltékenység. Azt hitted, hogy alakul köztetek valami, és ezért sem érted a helyzetet. Mi lenne, ha mellőznéd a Bridget Jones-ba illő kínos szituációk teremtését, és inkább az egyenes utat választanád? Kérdezz rá, hányadán álltok!

RÁK

Tőled független körülmények akadályozhatnak abban, hogy ma részt vegyél egy összejövetelen vagy valamilyen rendezvényen, és emiatt rettenetesen csalódott leszel. Ahelyett, hogy ezen puffognál, inkább válassz másik tevékenységet, ami órákon át leköt, mert a környezeted rosszul viselheti egy idő után a duzzogásodat.

OROSZLÁN

Valaki titkol előled valamit, és szörnyen zavar. Mindannyiunknak lehetnek sötét titkai a múltból, vagy olyan gondjai, amelyekről nem szeretnénk beszélni. De te akkor sem érted, hogy az illető miért nem árulja el neked, hiszen úgy érzed: vagytok olyan viszonyban. Ne akard erőszakkal kiszedni belőle, mert abból baj lehet!

SZŰZ

Egy női rokon, barát, esetleg ismerős kereshet fel, akinek szüksége van a segítségedre. Ne utasítsd vissza, csak mert nincs hozzá kedved, ugyanis hasznos információkkal is szolgálhat. Szóval megéri türelmesen végighallgatni és kisegíteni, mivel nem maradna el a jutalmad!

MÉRLEG

Néhány fontos terved akadályba ütközhet: a nyaralással, utazással, tanulással kapcsolatos dolgok ma blokkolva lesznek. Ez annyira felzaklathat, és elönthet a méreg, hogy kedved lenne tombolni. Bölcsen tennéd, ha inkább megoldást keresnél a gondjaidra, semmint tovább tetézd őket egy esetleges dühkitöréssel.

SKORPIÓ

Ma olyan levelet vagy hívást kaphatsz, amely felkavaró híreket hoz az anyagiakkal kapcsolatban. Az első reakciód az lehet, hogy magadat vagy valaki mást hibáztatsz, de azzal nem leszel előrébb. Inkább vizsgáld meg, mit lehet tenni, és ha még nehéznek is tűnik, akkor is próbáld megoldani a kényes helyzetet!

NYILAS

Felüti a fejét a  féltékenység nálad. Valószínűleg aggódni kezdesz amiatt, hogy a párodnak tetszik valaki, vagy legalábbis mások fontosabbak neki, mint te. Nehezedre esik megőrizni a nyugalmadat, és emiatt egy durva veszekedés kellős közepén találhatod magad. Szerencsére szenvedélyes kibéküléssel zárjátok a napot.

BAK

Olyan szinten idegeskedhetsz ma, hogy az már rosszullétet okozhat. Ne hajszold túl magadat Bak, és bármennyire is mérges vagy, ne másokon vezesd le a feszültségedet! A legjobb lenne, ha kivennél egy szabadnapot, de legalábbis mielőbb kiszállnál a mostani mókuskerékből, amiben vagy, különben az egészséged és a kapcsolataid látják kárát.

VÍZÖNTŐ

Családi vagy baráti veszekedés alakulhat ki a környezetedben. A legjobb lenne, ha kimaradnál belőle. Valószínűleg megpróbálnak belerángatni, de még a békebíró szerepét se vállald el, nemhogy bárkinek is a pártjára állj! Különben is, ma más miatt is lesz okod a stresszre, ugyanis a munkahelyeden sem alakulnak fényesen a dolgok.

HALAK

Az otthonodban végbemenő változások átmeneti frusztrációt okozhatnak, ami feszültséget teremthet a családoddal. Lehet, hogy költözöl, felújítasz, vagy csak szeretnél egy nagytakarítást csinálni, de folyton falakba ütközöl, vagy mások akadályoznak a folyamatban. Addig beszélj higgadtan a gondokról, amíg képes vagy rá!
Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves