Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 5.: Az Oroszlánt zaklatja egy hódolója, a Mérleg egy kivételes állásajánlatot kap

2022. augusztus 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 5.:  Az Oroszlánt zaklatja egy hódolója, a Mérleg egy kivételes állásajánlatot kap
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!

 

 

 

 


Kommunikációs nehézségek adódhatnak a pénteki horoszkóp szerint, ráadásul jó néhány csillagjegy lehet ma feszült és humortalan. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

A körülötted lévő emberek ma eléggé érzékenyek lehetnek, Kos, ezért vigyázz, hogyan és mit mondasz nekik. Azt fogod tapasztalni, hogy nem látják a fától az erdőt. Ennek ellenére is azt tanácsolják a csillagok: légy bátran őszinte. Ez a legjobb, amit tehetsz, ugyanis a mai napon napvilágot látnak bizonyos titkok, és csak az őszinteség javíthat a helyzeten.

BIKA

Míg a többiek zavartak és feszültek lehetnek körülötted, neked kifejezetten kellemes napod lesz, Bika. Ma könnyen megbirkózol a különböző nehézségekkel. Képes vagy átlátni a vastag falakon, amelyeket mások akadályként emelnek maguk köré, de te lazán átlátsz mindenkin, és a hazugságot, a csalást is azonnal kiszúrod.

IKREK

Ma hódolj bátran a szenvedélyednek! Lepd meg magadat új ruhákkal, finom falatokkal, és italokkal, mindehhez pedig keríts egy jó társaságot. Este pedig a szexuális vágyiadnak is merj hangot adni! Legyen ez a te napod, élvezd az életet, szóval ne hagyd, hogy mások olyanra beszéljenek rá, amire nem vágysz valójában.

RÁK

Igazságtalanul bánhatnak veled a munkahelyeden, és olyanért tolhatnak le, vagy tehetnek felelőssé, ami nem is a te sarad. Fontos, hogy most nagyon megfontolt legyél, mert ki fog derülni az igazság, és még az is lehet, valaki a pártodra áll. Viszont ez a tapasztalás értékesnek bizonyul, és elindít benned egy folyamatot.

OROSZLÁN

Ma ellenséges erőkkel találhatod szembe magad. Emiatt egész nap feszült leszel, miközben folyamatosan csatákat kell vívnod a munkahelyeden. Ha mindez nem lenne elég, egy korábbi randipartnered, vagy legalábbis valaki, akinek nagyon tetszel, szabályosan zaklathat téged, hiába utasítottad el. Valószínűleg ideje megtenned a szükséges lépéseket, amelyekkel leszerelheted, mert ő nem fogja feladni.

SZŰZ

Rendkívüli tudás birtokába jutsz a mai napon, amelyek előnyhöz juttathatnak téged. Csak meg kell találnod a legjobb felhasználási módját, ugyanis akár a szeretteid életére is pozitív hatással lehetsz. Ha ma megpróbálsz meggyőzni másokat valamiről, esetleg szeretnéd magad mellé állítani őket, akkor igyekezz nyitott lenni és nem túl erőszakos.

MÉRLEG

Egy közelgő randi elvonja minden figyelmedet, Mérleg. Nehezedre esik bármi másra koncentrálni, pedig ma egy kivételes állásajánlatot kaphatsz. Eleinte le sem esik, milyen nagy szerencse ér, de később már rendkívül fogsz örülni neki. Legalább lesz miről beszélgetned a randevún, amit akár a pároddal, akár egy potenciális partnerrel töltesz, remekül fog sikerülni!

SKORPIÓ

Ez azon napok egyike lehet, amikor úgy érzed, hogy egyszerűen nem tudsz mindent rendbe tenni és megoldani, Skorpió. Úgy érzed, csak olyan dolgok jelenthetik most a megoldást, amelyek nem nyerik el a környezeted tetszését, és emiatt neked kell megint áldozatot vállalnod. Amíg mások érdekeit helyezed mindig előtérbe, ez nem fog változni.

NYILAS

Sokat gondolsz ma egy bizonyos személyre, fontolgatod, hogy felhívod, esetleg randira hívod. Mi lenne, ha nem csak álmodoznál erről, hanem meg is tennéd? Áldás van ezen a napon rajtad, éppen ezért, ha régóta töprengsz valaminek a meglépésén, akkor egyszerűen tedd meg!

BAK

Hallgass a megérzéseidre, Bak, mert nagy szolgálatot tehetnek ma. Amikor nehezdre esik gondolkodni, meg fogják súgni, mit kell tenned. Sőt, ennél még kellemesebb meglepetéseket okozhatnak, és szerencsés helyzeteket teremthetnek, valamint megkímélhetnek a kellemetlenségektől. Ne félj megbízni bennük!

VÍZÖNTŐ

Nem könnyű ma kifejezni az elképzeléseidet, a véleményedet másoknak, Vízöntő. Egyesek számára az ötleteid túlságosan énközpontúnak, vagy éppen érzéketlennek tűnhetnek. Hallgasd meg őket, mert lehet némi igazság abban, amit mondanak. Ez a nap tökéletes a tanuláshoz, valamint a fejlődéshez.

HALAK

Az érzelmi kilengések, amelyeket ma érezhetsz, lelassíthatnak. Ne feledd, rajtad múlik, hogyan reagálsz az eseményekre. Próbáld meg nem engedni, hogy a nap érzelmi hullámai befolyásolják a terveid megvalósítását. Tölts több időt egyedül, ha ettől jobban érzed magad, csak ne add fel a nappal kapcsolatos terveid megvalósítását!


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves