Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

2022. július 31.

2 perc olvasás

ELLE

bika éves horoszkóp horoszkóp skorpió szerelmi horoszkóp augusztusi horoszkóp
3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban
© Getty Images

A következő három csillagjegy számára elképesztő romantikát hozhat a nyár vége! 


Mikor már azt hinnénk, hogy idén nyáron az izgalmas flörtök, a romantikus kalandok és az élményekkel teli kapcsolatok nem vehetnek más fordulatot, az asztrológia közbeszól – a bolygók állása pedig rámutat arra, hogy nagyon erős szerelmi változások vannak a levegőben, különösen három csillagjegy szülöttei számára! 

A nőiesség és a szerelem megtestesítője, a Vénusz ugyanis augusztusban szemben fog állni az újjászületést jelképező Plútóval, ami néhány csillagjegy számára kivételesen sok intimitást és romantikát fog hozni – sőt, talán még az örökre szóló szerelmet is meg fogják találni! 

Íme az a három csillagjegy, akinek a szerelemről fog szólni az augusztusa!

Bika

Augusztus hónap első felében a Merkúr fogja uralni a csillagjegyet, ami miatt nagy rá az esély, hogy a jegy szülöttjei megtalálják a hozzájuk legjobban illő partnert és tartós kapcsolat alakuljon ki közöttük. A hónap második felében a Nap egy kis feszültséget okozhat a kapcsolatban, ami azonban nem tesz rosszat a romantikus szálaknak, sőt, inkább csak meg is erősíti azokat! A Bikáknak érdemes az átlagosnál nagyobb türelemmel lenniük a partnerük felé, mert a jó kommunikációjuk és a bizalmuk hosszú távon csodákat tehet a kapcsolatukkal.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttjei számára augusztus másról sem fog szólni, mint a szerelemről: a kapcsolat vagy elkezdődik vagy mélyülni fog a számukra, ezért arra is nagy az esély, hogy összeköltözésről, lánykérésről vagy akár gyermekáldásról is szó lehet közte és a partnere között. Előfordulhatnak apróbb súrlódások, de ezek az apró viták nem fogják befolyásolni a kapcsolat menetét, ezért érdemes kihasználni minden együtt töltött időt! 

Bak

Az egyedülállók és a kapcsolatban élő Bakok számára is tartogat romantikus szálakat az augusztus: az intimitáshoz való igényük és a bizalmuk ugyanis erősödni fog a partnerük felé, ami könnyen vezethet házassághoz vagy más mély elköteleződéshez, legyen szó költözésről, nagyobb beruházásról vagy egy közös beruházásról. A kommunikáció a legfőbb kulcs a Bakok szívéhez, ezért a jegy szülöttjeinek mindenképpen őszintének kell lenniük a partnerükkel – még akkor is, ha nem akarják pontosan azt, amit a szívük választottja. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves