Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 31.: A Kos szája tátva marad attól, amit a párja mond, a Vízöntő olyat tesz, amire nem lesz büszke

2022. augusztus 31.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 31.: A Kos szája tátva marad attól, amit a párja mond, a Vízöntő olyat tesz, amire nem lesz büszke
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


Kifejezetten  agresszívek lehetnek ma a csillagjegyek, és sokuknál elszakad a cérna a szerdai horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ma nagyon erős az akaratod, Kos. Ha egyszer a fejedbe veszel valamit, kicsi az esélye, hogy bárki megállíthat. Még ha agresszíven is, de elsöprő sikert aratsz a mai napon. A nap másik meglepetését a párod szolgáltatja, aki olyat mond neked, amitől egészen leesik az állad!

BIKA   

Nyugodj meg Bika, és vigyázz, nehogy megvádolj valakit valamivel, ha nem ismered az összes tényt. Tartsd kordában haragodat! Ha most kiereszted, azt tapasztalhatod, hogy örökre elveszíted mások tiszteletét. Semmire sincs garancia egy olyan napon, mint a mai. Ha vannak konfliktusok, amelyeket meg kellene oldani, legalább privátban tedd meg!

IKREK

Előtérbe kerül a harcos oldalad, és ez valószínűleg konfliktusokat idéz elő. Ne légy túl agresszív azokkal az emberekkel szemben, akik csak segíteni próbálnak neked. Az a nap veszélye, hogy nagy valószínűséggel a hozzád legközelebb állókat bánthatod meg.

RÁK

Ma rá kell jönnöd: valaki vagy valami ellentétesen gondolkodik vagy működik azzal, ahogy te, Rák. Ez felébreszti benned a harcos amazont. Úgy érzed, a mai napon mindenáron neked kell nyerned, valamint előtérbe kerülnöd. De csiszolnod kellene az eszközeiden, ha nem akarsz menet közben mindenkit megbántani.

OROSZLÁN

Figyelj a testedre, és nyugodtan állj meg, ha azt kiabálja: „Pihenj!”. Van egy erős agresszív erő, amely arra kér: dolgozz keményen, valamint ilyen vagy olyan módon cselekedj. De ügyelj arra, hogy ne bánts meg másokat! Ma a legfontosabb: te vagy, és az egészséged, amire ráférne a karbantartás.

SZŰZ

Amikor cselekvésre kerül a sor, határozatlannak érzed magad. Minden lehetőség fantasztikusnak tűnik a nap folyamán, és nem akarsz lemaradni semmiről. A legjobb, amit tehetsz, ha megpróbálsz mindenből egy kis darabot szerezni. Kóstolj bele mindenbe, mielőtt eldöntöd, melyiket választod!

MÉRLEG

Mindenki meglepődik azon, mikor fény derül arra: van egy agresszív oldalad, és ez épp a mai napon mutatkozik meg! Jól fog jönni, mikor a feladataidat végzed, a céljaidért küzdesz, de minden más esetben problémát okozhat. Légy tekintettel a környezeted érzéseire, és próbálj meg nem idegeskedni, ha valami nem a kedved szerint alakul.

SKORPIÓ

Nehezedre esik dönteni, mihez is kezdj a nap folyamán, mert bizonytalannak érzed magad. Ráadásul elég ingerlékeny vagy, és a legszívesebben szabadjára engednéd az indulataidat, ami nagyon rossz ötlet lenne. Próbálj megnyugodni és összpontosítani, mielőtt bármilyen fontos döntést meghoznál!

NYILAS

Ma csak egy dologra próbálsz koncentrálni, Nyilas, de bonyodalmakba ütközhetsz a figyelmen kívül hagyott problémák miatt. Meg kellene állnod, és átgondolni: a cselekedeteid hogyan hatnak másokra a környezetedben. Nem feltétlenül kell megváltoztatnod a terveidet, de érdemes lehet finomítani rajtuk.

BAK

Jó hangulatban vagy, de valamilyen bosszúság beárnyékolhatja a napodat. Valószínűleg nem sokat tehetsz a helyzet ellen. Ellenben erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy megőrizd a munkahelyi pozíciódat, és ne veszítsd el  önbizalmadat csak azért, mert valaki más most sikeresebbnek tűnik hozzád képest.

VÍZÖNTŐ

Ma feszültség van a levegőben, Vízöntő, és emiatt nyugtalan vagy, szorongsz, nem mersz igazán belefogni semmibe. Ráadásul a munkahelyeden kipécézhetnek, és kifúrhatnak téged, vagy valamilyen más bosszúságot okozhatnak neked. Végül olyat teszel, amire nem leszel túl büszke, de tudod jól: másképp nem védheted meg magad.

HALAK

Ma mindenkit be akarsz vonni a terveidbe, Halak. Ezenfelül egész nap rohangálsz, mint pók a falon, hogy kicsit mindenkinek segíts vagy összetartsd a csapatot. Nagyszerű, hogy ennyire jót akarsz a környezetednek, és szeretnél egy közösséget építeni, de közben ne áldozz túl sokat az értékes idődből, és energiádból!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves