Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. augusztus 29.: Az Oroszlán hirtelen felindulásból kilép a munkahelyéről, a Mérlegnek sorsfordító döntést kell ma meghoznia

2022. augusztus 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2022. augusztus 29.: Az Oroszlán hirtelen felindulásból kilép a munkahelyéről, a Mérlegnek sorsfordító döntést kell ma meghoznia
© Getty Images

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Megérinti a változás szele a csillagjegyeket hétfői horoszkóp szerint, és kedvet kapnak az életük megváltoztatásához! Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS

Ez nem jó nap a befektetésekhez, Kos! Ne tölts sok időt bonyolult, összetett projektekkel, és ne fektesd a pénzedet semmibe. Valószínűleg nem veszítenél el mindent, de hosszú időbe telne, mire nyereséget látnál. Most csak a biztonságos lehetőségekre áldozz időt és energiát!

BIKA   

Az  intuíciód ma a szokásosnál is élesebb lesz. Érdeklődni is kezdesz a spirituális, ezoterikus témák iránt. Az ezekkel kapcsolatos cikkek, könyvek nemcsak érdekesek, hanem informatívak is lehetnek. Ennek a területnek a felfedezése segít jobban megérteni a jelen helyzetedet.

IKREK

Boldogság uralkodik az otthonodban, mivel úgy tűnik, mindenki tökéletesen megérti egymást. A béke és csend új érzését is megtapasztalhatod. Mindenki inkább saját magára fókuszál, és teret adtok a másiknak. Ez egy csodálatos időszak lehet számodra. Jóban vagy a családoddal, és a ház egy békés menedék. Élvezd!

RÁK

Ma részt vehetsz egy csoportos találkozón vagy rendezvényen. Erős kötődést érzel mindenkivel szemben, akit ott megismersz. Olyan érzésed lehet, mint aki hazatalált. Pozitív hatással lesz rád az a támogató légkör, amellyel ott találkozol. Este pedig a partnered feltétlen szeretetét élvezheted!

OROSZLÁN

Változnak a körülmények a szakmai céljaidat illetően, Oroszlán. Lehet, már régóta gondolkodsz a váltáson, és valaki, akivel ma találkozol, esetleg társasági vagy alkalmi helyzetben, megadhatja azt a motivációt, amelyre szükséged van ahhoz, hogy végre dönts, méghozzá gyorsan. A lelked mélyén érzed: úton vannak feléd a változások.

SZŰZ

Valószínűleg jól tudod alkalmazni a  spirituális elveidet az életedben. Ma ráadásul különösen, mikor másokkal szemben kell használnod őket. Valószínűleg minden kapcsolatod növekedésnek és javulásnak indul, legalábbis azok, amelyek számítanak. Akik nem, azok eltűnnek. Ez most a nagy külső és belső változás időszaka számodra.

MÉRLEG

Alapvetően pozitívnak érzed az életedet, de most mégis válaszút előtt állsz. Meg kell hoznod ma egy komoly, a sorsfordító döntést. Ezenfelül elgondolkodsz a munkahelyváltáson is. Szeretnél végre olyan állást, amit igazán szeretsz. Nem kizárt, hogy a mai napon rábukkansz egy remek lehetőségre!

SKORPIÓ

Ma talán barátok és párod társaságára vágysz, Skorpió. Valószínűleg meg is kapod, és kellemes időt tölthetsz el velük. Az estédet a partnereddel töltöd, ami eleinte meghittre, később forróra sikeredik. A szenvedélyes szeretkezések közepette szó esik a jövőtörőkről, amit elég biztatónak fogsz találni.

NYILAS

Nagyon erős vagy ma, Nyilas! Valószínűleg testileg és lelkileg is kicsattanó formában vagy. Viszont azt tapasztalod: kinőtted életed néhány területet, és már nem tudod ott jól érezni magad, valamint az alkalmazkodás sem megy. Az egyik ilyen terület a jelenlegi munkád. A mai napon alaposan fontolóra veszed a munkahelyváltás lehetőségét.

BAK

Mostanában jobban kijössz a szerelmeddel, mint valaha! Tökéletesen egymásra vagytok hangolódva, szinte halljátok a másik gondolatait. Nyugodtan merj sodródni az árral, engedd át magadat az érzelmek folyamának, mert csak kellemes élmények érhetnek. Ha még nem vagytok házasok, ma ez a téma is terítékre kerülhet!

VÍZÖNTŐ

Béke uralkodik ma az otthonodban. A családtagjaiddal szinte telepatikusan kommunikáltok egymással. Élvezd ezt a békés időszakot, és becsüld meg! Itt az alkalom elmélyíteni a kapcsolataidat, különösen a kedveseddel. Az estétek valószínűleg a legnagyobb  romantikában fog telni, szóval kellemes élményekre számíthatsz!

HALAK

Részt veszel egy spirituális jellegű összejövetelen, és fantasztikusan fogod érezni magad, Halak! Élvezed a szeretetet, a békét, igazán  lélekemelő élménynek találhatod. Ez pedig segít elindulni egy új úton, és kiugraszt téged a bokorból. Megjön a motiváció ahhoz, hogy egy sokkal előnyösebb irányba tereld az életedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves