Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Unfaithful man

„Mondjam el a barátnőmnek, hogy a férjének egy kolléganőjével van viszonya?"

2023. február 14.

2 perc olvasás

ELLE

házasság megcsalás viszony kolléganő
 „Mondjam el a barátnőmnek, hogy a férjének egy kolléganőjével van viszonya?"
© Shutterstock

A megcsalás mindig fájdalmas. Vajon egy jó barátnőnek mindig őszintének kell lennie?


Egy olvasó a brit Mirror magazin tanácsadójától kért segítséget. Kiderült, hogy a nő egyik jó barátnőjének a férje egyáltalán nem az,a akinek látszik. A férfinak állítólag egy kolléganőjével van viszonya. A megcsalás rendkívül fájdalmas, és természetesen a másik félnek joga van tudni az igazságot, de a történetet mesélő nőt mégis kételyek gyötrik.

Íme, a teljes történet

Sajnos nemrég világossá vált számomra, hogy egy jó barátnőm férjének viszonya van az egyik kolléganőjével. Nem tudom, hogy mit tegyek. Két közös gyermekük van, és mindig azt hittem, hogy boldog házasságban élnek. Biztos vagyok benne, hogy a barátnőmnek fogalma sincsen a férje viszonyáról, sőt mindig nagyon szépen beszél róla, és dicséri, hogy milyen jó férj és apa. Őszintén szólva le vagyok döbbenve, mert a barátnőm nagyon csinos, és kívülről úgy tűnik, hogy tényleg minden rendben van közöttük. A helyzet az, hogy már kerültem hasonló helyzetbe, amikor azt hittem, hogy a sógornőm megcsalja a bátyámat. Elmondtam a testvéremnek, de később kiderült, hogy mégsem hűtlenségről volt szó, szóval a végén mindenért engem hibáztattak. Nyilvánvalóan ezt a hibát nem szeretném még egyszer elkövetni, de biztos vagyok benne, hogy a barátnőmet megcsalja a férje, és bánt a gondolat, hogy ezt teszik vele

- írta a levelében a nő.

Itt a tanács

Coleen Nolan azt tanácsolja az olvasójának, hogy óvatos legyen ezzel az információval, mert ha mégis téved az senkinek sem lenne jó. Sőt, az is lehet, hogy a férfi flörtöl a munkahelyén, de ez még nem azt jelenti, hogy viszonya van egy kolléganőjével. A tanácsadó azt javasolta a nőnek, hogy inkább a férfival próbáljon meg beszélni arról, hogy mit hallott.

Ez egy trükkös helyzet, mert ha hírvivőként elmondod a barátnődnek, amit hallottál, te jöhetsz ki rosszul a helyzetből! Védekezőnek és dühösnek érezheti magát, és előfordulhat, hogy a barátságotok nem jön rendbe. Ugyanígy, ha megtudja, hogy tudtad, de nem mondtad el neki, akkor a barátsának is vége lehet. De az utóbbi esetben megmagyarázhatod azzal, hogy csak egy pletyka volt, és nem akartál tévedni

- mondta Coleen Nolan.

Te hogy döntenél? 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves