Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, akire pénzeső hullik november első felében

2023. október 30.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy pénz horoszkóp
3 csillagjegy, akire pénzeső hullik november első felében
© Shutterstock

3 csillagjegy számára anyagi szempontból boldog időszak következik. 


Hamarosan itt a november, és bizony 3 csillagjegy számára ez azt jelentheti, hogy hamarosan sok pénzhez fognak jutni. A horoszkóp szerint a szerencsések anyagi szempontból biztonságban fogják érezni magukat, sőt sok problémájuk megoldódhat az elkövetkezendő hetekben. 

Oroszlán

Rendkívül szerencsés időszak elé nézel. Ha van vállalkozásod, akkor bizony most olyan sikereket érhetsz majd el, amelyekre még korábban nem volt példa, és nem győzöl majd mindennel időben végezni. A jó hír azonban, hogy ez a sok munka és erőfeszítés jelentős anyagi bevétellel fog járni, és végre sikerül egyenesbe kerülnöd. Sokkal jobb napok jönnek!

Szűz 

Az új hónap a megújulásról fog szólni számodra. Ez azt jelenti, hogy anyagilag is egy sokkal jobb helyzetbe kerülsz, mert sikerül úgy rendezned a munkádat, a bevételedet és a kiadásaidat, hogy összhangba kerüljenek. Sikerül jobban spórolnod, és mellette egy plusz meló is becsúszhat, ami egyáltalán nem fog rosszul fizetni. Vigyázz azonban, hogy a pihenésre is jusson időt!

Mérleg

A munkahelyeden a feletteseid pontosan látják, hogy mostanában milyen sok munkát beleteszel abba, hogy minden gördülékenyen menjen. Ez azt jelenti, hogy egy kis fizetésemeléssel szeretnék kifejezni a hálájukat feléd. Nehéz helyzetbe kerülhetsz azonban, mert lehet, hogy jön egy másik állásajánlat is, ami szintén anyagi szempontból rendkívül jó lesz. A döntés már a te kezedben lesz.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves