Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

CSILLAGJEGYEK

3 csillagjegy, aki élete lehetőségét kapja augusztusban

2022. augusztus 04.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp szerencse zodiákus 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki élete lehetőségét kapja augusztusban
© Getty Images

Talán álmodni sem mernek ekkora szerencséről vagy arról, hogy az álmuk valaha is megvalósulhat, és most tessék: augusztusban három csillagjegy soha vissza nem térő lehetőséget kap.


Egyeseknél már az augusztus 12-ei Vízöntő telihold meghozhatja az áttörést, másoknak 22-ig, a Szűz-szezon kezdetéig kell várni, de legkésőbb a 27-ei Szűz újhold környéke megadja azt a kivételes lehetőséget 3 csillagjegynek, amiről talán most álmodni sem mernek.

Bika

A hónapban a karriered kerül fókuszba. Valószínűleg áttörést érsz el, és felajánlhatják neked álmaid munkáját. De az is lehet, időszerűnek érzed, hogy a magad ura legyél, saját vállalkozásod legyen, vagy létrehozd azt az imádnivaló kávézót, amit megálmodtál a legjobb barátnőddel.  Az Uránusz a te jegyedben, a Bikában kezdi meg augusztus 24-én a  retrográd útját, így ebben az időszakban a legvalószínűbb, hogy beleugrasz ebbe a vad kalandba, és végre azt az életet élheted, amire mindig is vágytál. Hamarosan elmondhatod magadról: olyat csinálsz, és azzal keresed a kenyeredet, amit tényleg szeretsz.

Ikrek

A türelmed valóban rózsát terem a  hónapban Ikrek, nem is akármekkorát: hirtelen a nyakadba szakad a siker. Nincs kizárva, hogy váratlan népszerűségre, hírnévre teszel szert a tehetségednek, művészetednek köszönhetően. Így vagy úgy, de nagyot lépsz előre a karrieredben, megnyílik az út előtted, amely egyenesen az álommunka felé vezet. Ennek bizony köze lehet a szerelemnek is, mert a partnered vagy az új kedvesed segíthet ahhoz, hogy megvalósuljon a vágyad, ráadásul az utad külföldre is vezethet.

Szűz

Ez a te hónapod lesz, Szűz! Az egész augusztusod rendkívül szerencsésen alakul, csak éppenséggel vár rád a pillanat, amikor felkerül a hab a tortádra. Nagyon úgy néz ki, a következő hetekben sor kerül az életcélod megvalósulására. Talán azzal áll összefüggésben, amikor az Uránusz 24-én megkezdi retrográd útját a Bikában, lehetőséged nyílik külföldre költözni, hogy ott kezdj új életet vagy végre azzal foglalkozhass, amivel mindig is szerettél volna. Meglehet, a hobbid lesz a főállásod, ha mindig is ez volt az álmod, most nagyon szerencsésnek érezheted majd magad!Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves