Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. március 8-10.: A Kos végre eléri célját, a Bika találkozik egy volt osztálytársával

2024. március 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. március 8-10.: A Kos végre eléri célját, a Bika találkozik egy volt osztálytársával
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban legyenek óvatosak a csillagjegyek mert kisebb-nagyobb bosszúságok érhetik őket. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A hétvégén végre hátradőlhetsz Kos, mert eléred a célod. Ez lehet karrierrel, anyagiakkal vagy akár egy vágyálommal kapcsolatos. Nagyon boldog és elégedett leszel, így a következő napok arról szólnak, hogy élvezed a jól megérdemelt sikert. Ne is engedd, hogy valaki elrontsa az örömödet!

Bika

Túl sok programot találtál ki magadnak a hétvégére, aminek a nagyja ráadásul kötelezettség. Mikor fogsz így pihenni, Bika? Ráadásul összefuthatsz egy volt osztálytársaddal, de talán időd, energiád sem lesz arra, hogy értékeld a találkozást vagy, egy jót beszélgessetek.

Ikrek

Keményen dolgoztál a sikerért, de úgy érzed: nem kaptad meg azt, ami jár. Amint módod nyílik rá, beszélj erről az illetékes személlyel és hívd fel a rá a figyelmét, hogy miért érdemled meg a pénzt, a posztot, vagy amit ígért. Addig viszont ne idegeskedj, hanem próbálj meg lazítani a hétvégén.

Rák

Az utolsó pillanatban dobhatja fel egy szeretted vagy barátod egy utazás valamilyen izgalmas program lehetőségét. Bármennyire is vonz a dolog, valamiért mégsem hajlasz arra, hogy hirtelen fejest ugorj a lehetőségbe, ami talán nem is baj. Hallgass a megérzéseidre!

Oroszlán

Légy óvatos, Oroszlán, és ne hagyd magadat bizonytalan dolgokba belerángatni. Mindegy, hogy mennyire ígéretesnek tűnik egy lehetőség, és az sem számít, ki ajánlja. Ha bizonytalan vagy, nagy a kockázata, inkább passzold, mert csak kellemetlenség érhet, akár anyagi jellegű is.

Szűz

A hétvégén új partnerség jöhet létre. Ez lehet üzleti jellegű, de akár párkapcsolati is. Mindenesetre fontos, hogy tisztázzátok a részleteket. A napokban sokat töprengsz azon, mit is akarsz másoktól, az élettől és ezek a kérdések, gondolatok vezetnek előre a változások felé.

Mérleg

Már a napokban szeretnél belevágni az életmódváltó terveid megvalósításába, ami persze nagyon jó, de csak akkor, ha a fokozatosság elvén haladsz, és nem egyik napról a másikra váltasz. Már csak azért is légy óvatos, mert mostanában nem voltál túl jó formában, és nem lenne szerencsés, ha épp a hétvégén sérülnél vagy betegednél le.

Skorpió

Jó, hogy szeretsz és aktív hasznos lenne, de mellette nem ártana időt szánni a szeretteidre. Mi lenne, ha ezúttal félretennéd az általad meghatározott kötelezettségeket, és inkább minőségi időt töltenél a családdal? Vagy romantikázzatok a szerelmeddel, esetleg olvass egy jó könyvet és csak ejtőzz!

Nyilas

Bármilyen csábító is, hogy átrendezd az otthonodat vagy belevágj a felújításba, ajánlott várni vele. Főleg akkor, ha hirtelen felindulásból cselekednél. Már egy nap után is meggondolhatod magadat az elképzeléseidet, ezért ne kapkodj! Mi lenne Nyilas, ha inkább időt szánnál azokra a kedvtelésekre, amikkel régóta nem fog foglalkoztál?

Bak

Légy óvatos a napokban, kedves Bak, mert a kapkodással kellemetlenséget okozhatsz magadnak és másoknak is. Lassulj le, ellenőrizd magad kétszer, így elkerülheted a kisebb-nagyobb bosszúságokat. Különben is, inkább a pihenésnek kellene szentelni minden szabad percedet, abból legalább nem lehet baj!

Vízöntő

A hétvégén könnyen elcsábulhatsz és azzal próbálod meg feldobni a hangulatodat, hogy vásárolgatsz. Ezzel légy óvatos, Vízöntő, mert rendben van, hogy átmenetileg boldoggá tesz, de utána nagyon szomorú leszel, mikor váratlan kiadás merül fel, és jól jönne az elköltött pénz.

Halak

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy igazán átadd magadat a pihenésnek. Még ha van is valami olyan, amivel kapcsolatban azt érzed, haladnod kellene, akkor is érdemes lenne kivételesen hátradőlni és pihenni. Utána jövő héten sokkal produktívabb lennél, tele friss gondolatokkal.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves