Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. március 29-31.: A Mérlegnek megváltozik valakivel a kapcsolata, a Halaknak szívet melengető élményben lesz része

2024. március 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. március 29-31.: A Mérlegnek megváltozik valakivel a kapcsolata, a Halaknak szívet melengető élményben lesz része
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Kellemes pihenésre vagy izgalmas fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Készen állsz az utazásra? Itt a tavasz, ideje kiélvezni a jó időt! Utazzatok el a családdal, a szerelmeddel vagy akár a barátokkal a hétvégén. Rád fér a minőségi kikapcsolódás, szóval, ha teheted, ne maradj otthon. Legalább egy kis kirándulást tegyél, hogy feltöltsd a lelkedet!

Bika

A Hold belép a Nyilasba, és a közös erőforrások és titkok területére irányítja a figyelmet. Légy nagyon óvatos, mert a napokban féltett információk láthatnak napvilágot. De nemcsak a te titkaid, hanem másoké is, és igencsak meg leszel lepődve azon, amiket megtudsz. Némelyik sajnos még a hétvégét is beárnyékolhatja.

Ikrek

Mit szeretnél csinálni a következő hat hónapban? Talán a jövő jelenleg bizonytalannak tűnik számodra. Tehát, amikor a Hold belép a Nyilas jegyébe, kétszer is gondold át a döntéseidet, amiket meghozni készülsz. A napokban fordíthatsz a sorsodon, de tőled függ, hogy minden sokkal jobb vagy rosszabb lesz-e.

Rák

Készíts listát azokról a szokásokról, amiket szerinted bele kellene építened a napi rutinodba. A Hold belép a Nyilasba, és fókuszba kerül az életmódod. A következő napokban amellett, hogy pihenni fogsz, megtervezel egy új életet is. Készen állsz a változásokra, ami nagyon jó, de ne is kapkodj el semmit!

Oroszlán

Ha új utakat keresel a céljaid megvalósításához, meglelheted őket a hétvégén. Még az is lehet, hogy lesz olyan a közvetlen környezetedben, aki valamilyen formában segíthet. Éppen ezért érdemes megosztani az elképzeléseidet másokkal. Úgyis ideje lenne minőségi időt tölteni a családoddal és azokkal, akik fontosak számodra.

Szűz

A Hold belép a Nyilasba arra biztat, hogy rakj rendet a kapcsolataidban. Itt az ideje elővenni a szőnyeg alá söpört dolgokat. Ha mindenki elég megértő és türelmes, akkor a gyógyító beszélgetéseknek hála rendeződhetnek a problémás viszonyok.

Mérleg

Amikor a Hold belép a Nyilas jegyébe, felhívja a figyelmet az otthon és a család területére, megnyitva az ajtót a nagy beszélgetések előtt. A hétvégén sok minden megváltozhat: családtagok, házaspárok találhatnak újra egymásra, exek jöhetnek össze, egyszóval nagy békülésekre kerülhet sor.

Skorpió

A hétvégén olvashatsz egy témáról, ami nagyon felkelti az érdeklődésedet, de mikor kutatni kezdesz utána, vegyes információkat találsz. Célszerű lehet szakértőhöz fordulni, ha biztosra szeretnél menni. Viszont remek beszélgetésindító lehet az a bizonyos dolog egy családi napon, szóval, érdemes lehet felvetned!

Nyilas

Ha kirándulni mentek a szeretteiddel vagy részt vesztek valamilyen programon, ügyelj az értékeidre, Nyilas, nehogy megkárosítsanak vagy esetleg elhagyj valamit. Amennyiben erre odafigyelsz, felhőtlen napok elé nézel, és nagyon fogod élvezni a meghitt családi pillanatokat, ahogy a romantikus perceket is a kedveseddel.

Bak

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy végre igazán kikapcsolódj. Most egyedül csak te szabhatsz gátat a pihenésednek, ugyanis minden lehetőség adott ahhoz, hogy lazíts. Tölts minőségi időt a családoddal vagy vonulj el, ha egyedül szeretnél lenni, a lényeg: itt az alkalom kedvezni magadnak.

Vízöntő

A hétvégén akár húsvéti programokra mész vagy baráti meghívásoknak teszel eleget, új emberekkel ismerkedhetsz meg. Nemcsak új barátságok születhetnek a napokban, de olyan előnyös kapcsolatokat építhetsz ki, amiknek még nagy hasznát veheted a jövőben.

Halak

Igazán meghitt napok elé nézel, kedves Halak. A családod gondoskodni fog arról, hogy jól érezd magad és akár kellemes meglepetésekben is részesíthetnek. Nyugodtan dőlj hátra és élvezd a szeretetet, a figyelmet, amit kapsz. Itt a lehetőség, hogy végre időt szánj magadra!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves