Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek nagyot változik az anyagi helyzete március utolsó napjaiban

2024. március 27.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek nagyot változik az anyagi helyzete március utolsó napjaiban
© Shutterstock

Néhány csillagjegy életében jelentős változások következnek be március végén.


A Hold mozgása is befolyásolja azokat az energiákat, amelyek most egy-egy csillagjegy pénzügyi helyzetére is hatást gyakorolnak.

Míg egyeseknek ez szerencsét hoz, másoknál akár komoly problémákat is előidézhet, ha nem tudnak megfelelően reagálni a helyzetre.

Nézd meg, te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, akinek oda kell figyelnie a pénzügyeire

Kos

Abban a hangulatban vagy, hogy a jövőt tervezgeted minden téren. Ez azonban olyan döntések meghozatalára sarkallhat, amelyek akár anyagi veszélybe is sodorhatnak. Mielőtt túl nagy fába vágnád a fejszédet, érdemes tanácsot kérned a szakemberektől, hogy hosszú távon mivel járhatsz a legjobban.

Rák

Talán úgy érzed, itt az ideje egy költözésnek vagy lakásfelújításnak. Ezzel nincs is semmi gond, de ha nem akarod, hogy átverjenek, most ne az álmaidat kergesd, hanem járj utána, hogy egy-egy területen mi a realitás! Ha ügyes vagy, kifejezetten előnyös üzletet köthetsz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Mérleg

Itt az ideje, hogy fizetésemelést kérj, ugyanis most olyan energiák támogatnak, amelyek garantálják a sikert. Bár esetenként bizonytalannak érzed magad, most szedd össze minden bátorságodat, mert ideális helyzetben vagy ahhoz, hogy elérd a céljaidat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves