Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem húsvétkor

2024. március 28.

2 perc olvasás

ELLE

húsvét horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem húsvétkor
© Shutterstock

3 csillagjegynek romantikus napokat hoz el az ünnep. 


Mindjárt itt a húsvét, és a horoszkóp jó hírt ígér 3 csillagjegynek. Nagyon úgy tűnik, hogy a szerencsésekre a szerelem is rátalál, tehát egy pillanatig sem fognak unatkozni az elkövetkezendő napokban. Ha kíváncsi vagy, mire lehet számítani, akkor görgess lejjebb és olvasd el! 

Oroszlán

Nem számítasz arra, ami jönni fog. A baráti társaságod nagyon azon van, hogy bemutasson téged valakinek, akiről úgy gondolják,  hogy tökéletes párod lehetne a jövőben. Nos, a helyzet az, hogy nem tévednek nagyot, mert amikor megismered azt a bizonyos illetőt, akkor te is hasonló véleményen leszel. Izgalmas napok elé nézel, és biztosan sok nevetésben lesz részed.

Mérleg

Egy régi szerelmi partnered tér vissza az életedbe húsvétkor, és habár váratlanul fog érni, egyáltalán nem lesz meglepő, mert mindig érezted, hogy a ti történetek nem zárult le teljesen. Ezt fogja bizonyítani a mostani idő is, amikor lehetőségetek lesz arra, hogy még jobban megismerjétek egymást, és a régi problémákat sokkal könnyebb át tudjátok vészelni, mint korábban. Élvezd ki ezt az időszakot!

Bak

A véletlennek köszönhetően ismersz meg valakit, akár egy buliban vagy éppen egy kültéri eseményen, de az biztos, hogy azonnal érezni fogod azt a bizonyos szikrát. Az egy randiból végül még több lesz, és hamar azon találhatod magad, hogy már a jövőt tervezgetitek ezzel az új személlyel. A családod és a barátaid is támogatni fogják a románcot, amint meglátják, hogy mennyivel boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagy.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves