Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek az életébe hatalmas fordulat jön a héten

2024. március 26.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek az életébe hatalmas fordulat jön a héten
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas napokra számíthat.


Hamarosan itt a húsvét, de előtte 3 csillagjegy még hatalmas fordulatokra számíthat az életében. Mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint kik azok, akik biztosan nem fognak unatkozni, és olyan történésekben lesz részük, amin még ők maguk is meglepődnek majd. Elképesztő időszak előtt állunk.

Oroszlán

A karriereddel mostanáig azt érezted, hogy csak egy helyben toporogsz, de ez hamar meg fog változni, ugyanis egy olyan lehetőséget kapsz, ami szakmailag hatalmas előrelépést jelent. Nem utolsó sorban pedig anyagilag is nagy változást hozna az életedbe. Sok mindent meg kell fontolnod, de az biztos, hogy elindulsz egy úton, ami bizonyára pozitív irányba visz majd. Rengeteg szakmai siker vár még rád.

Nyilas

Amikor már azt hinnéd, hogy nagyon unatkozol, akkor fog megtörténni a váratlan. Betoppan valaki az életedbe, akitől elképesztően sokat tanulhatsz, és talán olyan hatással lesz rád, hogy egy régi vágyadat is megvalósítod hamarosan. Rájössz, hogy az élet rövid, és kicsit többet kell élned, ha azt szeretnéd, hogy boldog legyél. Az aggódást pedig egyre inkább sikerül magad mögött hagynod. A barátaid is imádni fogják ezt az új énedet.

Bak

Ha párkapcsolatban élsz, akkor most jön el az az időszak, amikor a partnereddel mindketten készen álltok egy komolyabb elköteleződésre. A barátokat és a rokonokat ez meglepheti, de ti ketten tudjátok, hogy komolyan terveztek. Ha pedig szingli vagy, akkor egy régi ismerős személyében találhatsz rá a szerelemre, ami bizonyára fordulatos lesz, és egy percig sem fogsz unatkozni az új párod mellett. Légy résen!

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves