Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2024. május 3-5.: A Bikának lesz mit átgondolnia, a Halak régi álma teljesül

2024. május 03.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2024. május 3-5.: A Bikának lesz mit átgondolnia, a Halak régi álma teljesül
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén eléggé lehangoltak lehetnek a csillagjegyek vagy pedig olyan személyen próbálnak segíteni, aki maga alatt van. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Egy boldogtalan családtaggal való kommunikáció után kissé levertnek érezheted magad, Kos. Valószínűleg nem te tehetsz a szomorúságáról. Beszélgessetek minél többet és készülj fel arra, hogy sokáig rossz passzban lehet, ezért igyekezz türelmes és megértő lenni vele, de közben ne felejts el magadról is gondoskodni.

Bika

A napokban lesz min gondolkodnod, mert felmerülhet az előléptetés, a munkahelyváltás vagy akár a saját vállalkozás indításának lehetősége. Nagy ugrás van készülőben a karrieredben és nem tudod, mit válassz. Légy türelemmel, mert meg fog jönni a válasz, addig pedig próbáld meg élvezni is a hétvégét.

Ikrek

A szabadnapjaidat arra szánod, hogy foglalkozz a hobbiddal vagy egy projekttel, amit régóta halogatsz. Emellett, ha azt tervezted, hogy találkozol egy régi barátoddal vagy rokonoddal, készülj fel, mert kissé rossz passzban lehet. Este nézz még egy jó vígjátékot vagy olvass egy regényt, az segít feloldani a feszültségedet.

Rák

A napokban szüksége lehet rád egy barátodnak vagy családtagodnak, aki maga alatt van. Nem kell világmegváltó dolgokat tenned érte, az is elég, ha beültök valahova ebédelni és beszélgetni egy jót vagy elmentek moziba, így legalább te is kikapcsolódnál. Hidd el, most kevés is elég ahhoz, hogy segíts rajta.

Oroszlán

A hétvégén felkavaró pletykákat hallhatsz, Oroszlán. A dolgok egyáltalán nem olyan rosszak, mint ahogy elmondák őket neked. Ellenőrizd a tényeket, mielőtt megőrjíted magad. Ezenfelül bölcsen tennéd, ha a napokban inkább pihennél, könyvet olvasnál, filmet néznél és kikapcsolódnál. Kerüld a megerőltető tevékenységeket.

Szűz

Elég komor lehetsz a pénzügyeid miatt, Szűz. Azonban nincs semmi ok aggodalomra. Valószínűleg sokkal jobban alakulnak a dolgok, mint képzeled. Ám ettől még érdemes a napokban kerülni az impulzusvásárlást vagy a luxuscikkek vásárlását. Nemcsak a pénzköltést spórolhatod meg, hanem a frusztrációt is.

Mérleg

Kissé lehangoltnak érezheted magad a hétvégén, Mérleg, de úgy tűnik, nincs rá valódi okod. Lehet, hogy csak kimerült vagy és több alvásra lenne szükséged. Egy jó hír viszont felvidíthat. Ezenkívül vacsorameghívást kaphatsz egy közeli barátodtól vagy akár a szerelmedtől. Hétfőre újra régi önmagadnak fogod érezni magad.

Skorpió

A múltból származó régi emlékek, traumák és fóbiák hatással lehetnek a hangulatodra, Skorpió. Depressziósnak érezheted magad, de nem tudnád megmondani, miért. Egy esemény az életedben a felszín közelébe hozta ezeket az érzéseket anélkül, hogy feltárta volna a forrást. Ha mostanában voltak nyugtalanító álmaid, írd le őket, mert megmutathatják, mi zavar.

Nyilas

Lehet, hogy ma egy barátod vagy szeretted kissé depressziósnak érzi magát, és felvidításra van szüksége. A társasági események nagy segítséget jelenthetnek, és ez neked is jót tenne, Nyilas. Ezenfelül végre megvalósulhat egy hosszú távú célod, ami ünneplésért kiált!

Bak

A napokban érdemes elgondolkodni a karrieredről, Bak. A közeljövőben sok minden foroghat kockán. Úgy érezheted, túl nagy a nyomás rajtad és összeroppansz a terhek alatt. Ne izgulj, mert sikerül megvalósítani a terveidet, csak próbálj meg ne a negatívumokra és a lehetséges buktatókra fókuszálni.

Vízöntő

Furcsa és meglehetősen borús álmok kínozhatnak a napokban. Leírásuk segíthet a negatív érzelmek kiűzésében. Ugyanakkor kicsit depressziós is lehetsz a pénz miatt. Ne aggódj Vízöntő, mert valójában kedvező időszak előtt állsz, mikor érdemes befektetni vagy saját vállalkozást indítani. Hamarosan rendeződik az anyagi helyzeted!

Halak

A hétvégén végre egy hosszú távú álmod valóra válik. Talán egy utazás, amiről régóta álmodoztál, vagy az is lehet, hogy főállás lehet a hobbidból, Halak. Azonban ügyelj arra, hogy most minden lépést alaposan megtervezz és ne kapkodj el semmit! Éld meg ezt az időszakot!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves