Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akinek pozitívan alakul a pénzügyi helyzete a napokban

2024. május 02.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek pozitívan alakul a pénzügyi helyzete a napokban
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy anyagi szempontból sikeres időszakra számíthat.


A következő napokban néhány csillagjegy pénzügyei biztosan szerencsésen alakulnak a bolygóállásnak köszönhetően.

Az extra jövedelmek és váratlan összegek azonban csak akkor segítenek hosszú távon is, ha azokat átgondoltan használják fel, ehhez pedig érdemes lesz segítséget kérniük.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e a szerencsések között!

3 csillagjegy, akinél pénz áll a házhoz

Bika

A korábbi megtakarításaidat most élvezheted ki igazán. Elsősorban utazásra és lakásfelújításra érdemes költened, ezek a területek szerencsésen alakulnak majd. Az utánpótlás miatt sem kell aggódnod, mert munkahelyeden egy jelentős szakmai előrelépésre és egy új pozícióra számíthatsz.

Szűz

Egy ingatlanügylet a vártnál sikeresebben alakulhat, a befolyt pénz felhasználását azonban ne siesd el! Érdemes átgondolnod, mibe fekteted be, ugyanis könnyen el is veszítheted. Kellő megfontoltsággal viszont hosszú időn át segíthet az anyagi gondjaid megoldásában.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

A pénzügyeid kezeléséhez szakértő segítségére lehet szükséged. Talán egy ideje egy vállalkozás elindítását tervezed, amihez most egy nagyobb összegű támogatást is kapsz egy jóakaródtól. Mielőtt azonban belevágnál a terveid megvalósításába, kérj segítséget, hogy megalapozhasd az anyagi biztonságodat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves