Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 8 legjobban várt premier májusban

2024. május 02.

5 perc olvasás

ELLE

Netflix hbo max mozi a Bridgerton család Disney+ májusi premierek
A 8 legjobban várt premier májusban
© Instagram/@bridgertonnetflix

Érkezik a Netflixre A Bridgerton család 3. évada, de ugyanígy örülhetnek a Kardashian rajongjók, és a Ryan Gosling-fanoknak is lesz okuk moziba menni, mert Ken ezúttal kaszkadőrként készül elbűvölni a nézőket. Mutatjuk a májusi premiereket!


A tavasz utolsó hónapjára kigyúrták magukat a streaming-szolgáltatók, de moziba is bőven lesz okod menni! Például, a horror szerelmeseinek különösen érdemes beülniük A halálkártyára, ha borzongásra vágynak. Ráadásul egyre közelít a nap, mikor visszatér a régóta várt 3. évaddal a Hacks - A pénz beszél a HBO Maxra. Lássuk a májusi premiereket!

A kaszkadőr (mozi - május 2.)

Ryan Goslingnak sikerült felülmúlnia önmagát és ha imádtad az alakítását a Barbie-ban, A kaszkadőrben még jobban fogod, ahol egy szuperszexi, rettentően humoros és mindent is túlélő akcióhőst játszik, aki romantikus viszonyba keveredik a rendezővel (Emily Blunt). Ám a sztori korántsem ennyiben merül ki, mert meg kell találnia az eltűnt színészt, akinek a testdublőre, és itt kezdődik csak a kaland.

A halálkártya (mozi - május 9.)

Egy csapat fiatal talál egy pakli tarot kártyát és úgy gondolják, jó ötlet kártyát vetni. De mivel járatlanok a jóslásban, nem ismerik a szabályokat, és magukra szabadítanak egy gonosz teremtményt. A tagoknak szembe kell nézniük azzal, amit jósoltak nekik, méghozzá annak is a legrosszabb változatával, és miközben hullanak az emberek, a többiek kétségbeesetten próbálják elkerülni a sorsot, ami rájuk vár. Garantált a borzongás!

Anyai ösztön (mozi - május 30.)

Az 1960-as években járunk. A történet fókuszában két legjobb barátnő áll, akik egyben szomszédok is: Alice (Jessica Chastain) és Céline (Anne Hathaway). Tökéletes életet élnek a tökéletes otthonunkban. Mindkettőjüknek van egy sikeres férje és egy kisfia. Azonban véget ér az álom egy tragikus baleset következtében. A barátnők kapcsolatát megmérgezi a bűntudat, a gyanakvás, a gyász és előtör az anyák sötét oldala.

 A Bridgerton család - 3. évad (Netflix - május 16)

Végre eljött ez a pillanat is! Hamarosan folytatódik az élet Bridgertonéknál! Mint azt már jól tudja minden rajongó, a harmadik évad Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) egymásra találásáról fog szólni, de az út bizony rögös odáig. Előbb még Penelope úgy dönt, nem vár tovább Colinra, és fog magának férjet, közben Colin hazatér az utazásából és rájön, hogy drága barátnője volt az egyetlen, aki mindig is úgy fogadta el, ahogy van, ezért megpróbálja visszaszerezni a barátságát. Te is tűkön ülve várod a hónap legromantikusabb sorozatát?

Atlas (Netflix - május 24.)

Jennifer Lopez ezúttal nem akármilyen műfajan csillogtatta meg a tehetségét, hanem egy sci-fiben! Ebben a filmben Atlast, a kormányzati elemzőt alakítja, aki arra tette fel az életét, hogy elkapja ősi ellenségét, a Harlan nevű gonosz mesterséges intelligenciát, mivel el akarja pusztítani az emberiséget. Kezdetét veszi a látványos, kalandokkal teli üldözés egy hihetetlenül futurisztikus világban.

Eric (Netflix - május 30.)

A hónap legizgalmasabb thriller-sorozatának főszereplője nem más, mint Benedict Cumberbatch, aki ezúttal Vincentet, a kétségbeesett apát fogja alakítani. A ’80-as évek New Yorkjában játszódik a sorozat és egy napon eltűnik Vincent fia, Edgar. Az apa megvan arról győződve, hogy az ügyhöz köze van a fia rajzain szereplő kék szörnyeteghez, amit Ericnek hívnak.

Hacks - A pénz beszél (HBO Max - május 2.)

Egy régi Emmy-díjas kedvenc is visszatér a hónapban! Folytatódik Deborah Vance (Jean Smart) a legendás Las Vegas-i stand-up comedy díva és a fiatal komédiaíró, Ava sötét tanítvány-mester kapcsolata. A sorozat azzal kezdődik, hogy Deborah minden eddiginél sikeresebb és összehozza a sors a korábbi asszisztensével, Avaval (Hannah Einbinder), akit a 2. évad fináléjában rúgott ki. Vajon sor kerülhet a békülésre?

The Kardashians - 5. évad (Disney+ - május 23.)

Még tartogatnak meglepetéseket Kardashianék! A család élete egyre pörgősebb és egyre nagyobb elvárásoknak próbálnak megfelelni. Újabb betekintést nyerhetünk Kim, Khloé, Kourtney, Kendall és Kylie testvéri kapcsolatába, és persze a Kardashian-Jenner klán feje, Kris sem marad ki a sztoriból. Annyit már bizonyosan lehet sejteni, hogy az egyik fókuszpont Kourtney Kardashian-Barker első gyermekének születésén lesz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves