Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 8-10.: Az Ikrek több forrásból is pénzhez juthat, a Halaknak kellemes meglepetést okoz a párja

2023. szeptember 08.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 8-10.: Az Ikrek több forrásból is pénzhez juthat, a Halaknak kellemes meglepetést okoz a párja
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban egyes csillagjegyek végre időt szánnak arra, amire rég nem jutott, míg mások élvezik a családdal töltött időt. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Most sokkal inkább a kényelemre vágysz, ezért, amennyiben teheted, ki sem mozdulsz a hétvégén. Viszont épp emiatt nem alkalmas arra a következő pár nap, hogy belevágj valami újba, még akkor sem, ha szeretnél. Inkább figyelj a félbemaradt ügyekre, és ha már pihenést terveztél magadnak, lazíts is! 

Bika

Olyan beszélgetésekben lesz részed, amik megnyugvást hoznak az életedbe. Ez a hétvége a családról szól, akikkel sokat erősödik a kapcsolatotok. Végre találkozol a rég nem látott rokonokkal, talán barátokkal is, akik igencsak gondolkodóba ejtenek azzal kapcsolatban, mihez kellene kezdened a jövőben.  

Ikrek

A Hold a Rákban a pénzszektorodat érinti, kedves Ikrek. Tökéletes ez a hétvége ahhoz, ha szeretnél valamit beszerezni olcsóbban, esetleg eladnád, amire nincs szükséged, és persze a szerencsédet is érdemes lehet próbára tenni ésszerű keretek között. Most több forrásból is pénzhez juthatsz. 

Rák

Kezd formát ölteni az új életed. Bizonyos területeken a vég jelei mutatkoznak, amik elhozzák az új kezdeteket. Mivel nagyon intuitív vagy, figyelj azokra az apró dolgokra, ami életed kulcsfontosságú témája felé mutatnak. A következő két napban megnyílik előtted a lehetőségek tárháza. 

Oroszlán 

A hétvégén megtanulod az elengedés valódi jelentését, ami azt jelenti: elengeded azokat az embereket, akik a szükségesnél hosszabb ideig vannak az életedben, de nem számíthatsz igazán rájuk. A Rák Hold megadja neked azt a lelki erőt, hogy távolságot teremts ott, ahol a kapcsolat megromlott, és fájdalom nélkül elbúcsúzhass tőlük.

Szűz  

A napokban a figyelem középpontjában leszel, mivel a Hold aktiválja társasági életedet. Nem feltétlenül vágysz a figyelemre, de a hétvégén imádni fogod, hogy a rivaldafényben lehetsz, Szűz. Jó érzés tudni, hogy az emberek csodálnak és értékelik a jelenlétedet, és dicsérnek azért, amit jól csinálsz.  

Mérleg

Jó híreket kaphatsz egy nőtől, vagy hihetetlen tanácsokat hallhatsz, amik valami új kipróbálására ösztönöznek. Közben a Hold aktiválja az intuitív oldaladat, ezért a hétvégén megéri hallgatni az ösztöneidre. A kapcsolataidban rendkívül értékelni fogják a szeretetteljes megnyilvánulásaidat. 

Skorpió

A következő napok tökéletesek ahhoz, hogy olyan dolgokat csinálj, amikre rég nem jutott már időd, legyen szó egy jó regény olvasásáról, sorozatdaralásról, esetleg valami új dolog tanulásáról. Látogasd meg a kedvenc helyeidet, pihenj, amennyit jólesik, a lényeg: szóljon rólad ez a hétvége! 

Nyilas 

A napokban azon kapod magad, hogy folyton másoknak segítesz. Képviseled az érdekeiket és kiállsz mellettük. Közben szenvedélyesen beszélsz olyan témákról, amik fontosak neked, és azt reméled: egy kis változást indíthatsz el a világban. Meg fogsz lepődni, de bizony támogatókra lelhetsz! 

Bak 

Most leginkább a kapcsolataidon van a fókusz. Egyrészről arra koncentrálsz, hogy segíts másoknak, másrészről élvezed a baráti, családi összejöveteleket. A párban élők szerelmi élete kifejezetten romantikusan alakulhat, és nem várt fejleményekre számíthatnak. Jöhet az esküvő vagy a családalapítás? 

Vízöntő 

Végre azt csinálhatod, amit igazán akarsz! A napokban mindenki igent mond az ötleteidre vagy pedig lesz időd és lehetőséged ejtőzni, és olyan dolgokat csinálni, amikre ezeréve nem jutott időd. Újra befalhatsz egy regényt vagy ledarálhatod a sorozatot, amivel régóta szemezel.  

Halak 

Egész hétvégén romantikus hangulatban leszel. Párban élőként meghitt pillanatokra számíthatsz a szerelmeddel, aki kellemes meglepetést okozhat. De most még az egyedülállók is megismerkedhetnek valakivel, aki sikeresen megérinti a szívüket. Más Halak pedig számíthatnak a családjuk támogatására. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves