Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIER

A 9 legjobban várt premier szeptemberben

2023. szeptember 03.

5 perc olvasás

ELLE

film Netflix sorozat hbo max mozi Kim Kardashian
A 9 legjobban várt premier szeptemberben
© IMDb.

Az ősz első hónapja csupa izgalmas krimit hoz a Netflixre, régóta várt folytatásokat a mozikba, mint amilyen a Bazi nagy görög lagzi 3, és két streamingszolgáltatón is átveszi az uralmat Kim Kardashian. Mutatjuk a szeptemberi premiereket!


Teljes gőzzel beindultak a streaming szolgálatók és a mozik, szóval borzongásból nem lesz hiány az ősszel! A Netflix zsúfolásig lesz thrillerekkel, mint amilyen a Drága gyermek. A mozikban is megdolgozzák az ember idegrendszerét az olyan filmekkel, mint Az apáca 2 és Szeánsz Velencében. Íme, a szeptemberi premierek!

Másfél nap (Netflix – szeptember 1.)

A Másfél nap a megtörtént eseményeket egy feszültséggel teli, 90 perces thrillerré változtatja, ami érzelmes befejezéssel tetőzik. A Netflix új svéd filmje egy Artan nevű fegyveres férfiről szól, aki beront egy helyi egészségügyi központba, hogy beszéljen az elhidegült feleségével, Louise-szal, és megtudja, hol van kis lányuk, Cassandra, akinek a felügyeleti jogát elveszítette. Mi lesz a következő lépése? Elrabolja Louise-t. A Másfél nap története többnyire egy autóban bontakozik ki, miközben megtudjuk az igazságot a szereplőkről és a sok félreértésről, ami idáig vezette őket.

Drága gyermek (Netflix – szeptember 7.)

A Drága gyermek egy német hatrészes pszichológiai thriller. Romy Hausmann azonos című bestseller-regényén alapul. Lena és gyerekei, Hannah és Jonathan egy biztonságos házban élnek, teljesen elszigetelve a világ többi részétől. Egy napon Lena, valamint Hannah megszökik, és kórházba kerülnek. A rémálom valódi mértéke azon az éjszakán derül ki, amikor Lena szülei megérkeznek, miután 13 éven át vadul keresték a lányukat…

Sehol (Netflix – szeptember 29.)

A spanyol krimi főszereplője Mia (Anna Castillo), aki egy szállítókonténerbe bújik, hogy elmeneküljön hazája borzalmai elől, amit egy véres diktatúra sújtott. Mia útja már a kezdete óta tele van veszélyekkel, de végül elszakad férjétől, amikor konténerje a tengerbe zuhan. A terhes és sodródó Miának meg kell küzdenie az óceán hidegével, miközben megpróbál túlélni.

Az apáca 2 (mozi - szeptember 7.)

A Démonok között univerzumának részeként 5 év után visszatér az ősi gonosz, Valak (Bonnie Aarons), hogy újabb lelkeket gyűjtsön be egy franciaországi kolostorban. Miután meggyilkolnak egy papot, és egyre több természetfeletti dolog történik, Irene nővér (Taissa Famiga) rájön: egykori ellensége újra itt van, és vissza kell küldenie a pokolba. Iszonyatosan hátborzongató folytatásra számíthatunk!

Bazi nagy görög lagzi 3. (mozi - szeptember 7.)

Hét év után végre folytatást kapott Nia Vardalos Bazi nagy görög lagzija. A harmadik rész azzal kezdődik, hogy Gus Portokalos elhunyt, ám volt még egy utolsó kívánsága: a családja térjen haza Görögországba, és keressék meg a gyökereiket. A hatalmas família felpakol, és hazaindulnak megkeresni a rokonaikat, ami persze óriási kalandokat, vicces szituációkat, és érzelmekkel teli pillanatokat ígér.

Szeánsz Velencében (mozi - szeptember 14.)

Minden idők egyik legnagyobb detektívje, Hercule Poirot visszatér, méghozzá az Oscar-díjas Kenneth Branagh rendezésében, és szerepében. A hátborzongató, és rejtélyekkel teli krimi ezúttal Velencében játszódik, és egy olyan bűntény előtt áll Poirot, amikor még ő is felteszi magának a kérdést: vajon a természetfelettivel van dolga, vagy létezik racionális magyarázat a történtekre? A Szeánsz Velencében misztikus thriller Agatha Christie Halloween és halál című regénye alapján készült.

Bezzegszülők - 4. évad (HBO Max - szeptember 5.)

A nagysikerű sorozat Paul (Martin Freeman) és Ally (Daily Haggard) életét követi nyomon, akik számára nagyon nem könnyű a szülői élet, és sokszor úgy tűnt, hogy a házasságuk is rámegy. A 4. évad pedig öt évvel később folytatódik, ahol a csemetéik már majdnem felnőttek, és ez persze egy sor újabb kihívást jelent, mivel a gyerekek sorra dobják le a bombákat a szülőkre.

Kim vs Kanye: A válás (HBO Max - szeptember 19.)

Johnny Depp és Amber Heard dokusorozata után érkezik Kim és Kanye kapcsolatának és válásának története. Miután 2014-ben összeházasodtak, Amerika egyik álompárjának számítottak. A dokumentumfilm két részben részletezi a kapcsolatukat, és azt is, miért indultak meg a lejtőn, méghozzá Kim és Kanye szemszögéből egyaránt, ami a 2022-es válásukhoz vezetett. Ez nem pusztán sárdobálás, hanem megérhetjük, hogyan hatott rájuk a hírnév, és mindkettőjükről nagyon intim, illetve meglepő dolgokat tudhatunk meg.

The Kardashians - 4. évad - (Disney+ - szeptember 29.)

Úgy tűnik, ez a hónap Kim Kardashiané, ugyanis egy vadonatúj évaddal tér vissza a The Kardashians, amiben Kim, Kris, Kourtney, Khloé, Kendall és Kylie ismét beavatnak minket az életükbe a kamerák kereszttüzében. Mire számíthatunk a 4. évadban? Minden benne lesz, amiről eddig pletykáltak, hogy Kendall Bad Bunnyval jár, Kylie pedig állítólag Timothée Chalamet-val került közeli viszonyba, valamint Kim feltűnik az American Horror Story: Delicate legújabb évadában. Ezenkívül várhatóan beszámolnak az örömhírről is, hogy Kourtney Kardashian és Travis Barker az első közös gyermeküket várják.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves