Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 29-október 1.: A Szűz szívszorító felfedezést tesz, a Mérleg párkapcsolata fordulóponthoz ér

2023. szeptember 29.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 29-október 1.: A Szűz szívszorító felfedezést tesz, a Mérleg párkapcsolata fordulóponthoz ér
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A Kos telihold megváltoztatja a csillagjegyek életét és új célokat ad nekik. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A jegyedben lévő telihold aktiválja a személyes fejlődési szektort. Sok mindennel foglalkozol egyszerre, és ahhoz, hogy életed következő szintjére lépj, el kell távolítanod az akadályokat. Az egyik akadály pedig az: túl sok olyan dologgal foglalkozol, ami csak rabolja az idődet és az energiádat. Ideje ezen változtatni!

Bika

Sajnos még neked is vannak ellenségeid, Bika. A legtöbb láthatatlan volt eddig, de most, ebben a holdfázisban elkezded meglátni őket. De nemcsak személyek lehetnek ellenségek, hanem olyan tevékenységek, akadályok, amik megnehezítik az életedet. A hétvégén elkerülhetetlenül szembenézel ezekkel.  

Ikrek

A mostani telihold aktiválja a baráti szektorodat. Minden kapcsolatnak megvan a maga célja, és sajnos néha nem arra valók, hogy örökké tartsanak. Tehát a napokban hirtelen változás történhet közted és valaki között, akihez korábban közel álltál… de az élet két új emberré változtat benneteket.

Rák

Új perspektívát kapsz kedves Rák a jövődet illetően, és itt az ideje, hogy mások is ráébredjenek: túlnőttél azon a dobozon, amit magadnak építettél. Bizonyos dolgok megváltoztak a szívedben, és megváltoztak a prioritásaid. Ennek eredményeként készen állsz arra, hogy újradefiniáld a karrierről szóló elképzeléseidet is.

Oroszlán

A Kosban lévő telihold arra sarkall, hogy befejezd a korábban megkezdett tanulmányaidat vagy belevesd magadat egy új képzésbe. Azért is érdemes most megtenned, mert sokkal gyorsabban és könnyebben haladhatnál. Gondold át a napokban, mi érdekel a legjobban, és ne félj visszaülni a sulipadba!

Szűz

A Kosban lévő telihold rávilágít az igazságokra, a titkokra, kedves Szűz. A napokban szembe kell nézned azzal, amit eddig rejtegettél önmagad elől, vagy éppen, amit mások próbáltak titkolni előled. Sajnos érhetnek csalódások, és mindaz, ami a hétvégén történik, jelentősen megváltoztatja az életedet.

Mérleg

Felmerül közted és a szerelmed között a házasság, de legalábbis az elköteleződés valamely formája. Ha sikerül tisztázni az esetleges aggályokat, ez a hétvége fordulópontot jelenthet a kapcsolatotokban. A változás ijesztő lehet, akár párban élőként haladsz előre, akár úgy döntesz, hogy egyedülálló leszel, de ez most része a növekedésednek. 

Skorpió

A napokban górcső alá veszed a szokásaidat. Úgy érzed, van néhány dolog, amitől meg kellene szabadulnod, és kellene pár új dolog is, ami előnyödre válhat. Lehet, eleinte kényelmetlenek lesznek a változások, neked és a szeretteidnek is, de végül minden erőfeszítésed kifizetődő lesz, ezért tarts ki!

Nyilas

Sok friss ötleted van, de nem mindegyik életképes. A napokban gondold át, melyik éri meg az időt, a energiát, és ennek fényében vesd bele magadat a megvalósításba. De valóban megéri követni a szenvedélyedet, mert nemcsak sikert, hanem megelégedést is hozhat neked a közeljövőben.

Bak

A Kosban lévő telihold aktiválja az otthoni és családi szektort. A család csodálatos lehet, de mindig van egy rokon, aki beleüti az orrát mások dolgába, és megpróbálja irányítani az életüket. Ez a személy akár neked is bekavarhat. Mindenesetre a család nyílt vagy burkolt felkérésére, de neked kell majd leállítani az illetőt.

Vízöntő

Tudod, hogy nem húzhatod tovább a dolgot, és beszélned kell valakivel. Bármennyire is szeretnéd elkerülni, ne tedd, hanem ess túl rajta. Meg fogod találni a legjobb módot a beszélgetésre. Utána már fellélegezhetsz, mert bárhogy is alakuljanak a dolgok, sokkal nyugodtabbnak fogod érezni magad.

Halak

A Kos telihold aktiválja a pénzügyi szektort. Nem ártana a napokban átnézned, mire megy el a jövedelmed, és érdemes lenne most visszafogni a kiadásaidat. Hamarosan szükséged lehet egy kis plusz pénzre, és van néhány dolog, amire jelenleg hajlamos vagy feleslegesen költeni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves