Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire hatalmas meglepetés vár a hétvégén

2023. szeptember 28.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire hatalmas meglepetés vár a hétvégén
© Shutterstock

A horoszkóp 3 csillagjegy számára izgalmas dolgokat ígér. 


Íme, a horoszkóp újabb üzenete. 3 csillagjegy számára nagy meglepetéseket hoz a mostani hétvége. Kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e? Görgess le, és megtudod. Az biztos, hogy fantasztikus napok jönnek! 

Rák

Azt gondolod, hogy unalmas napok előtt állsz, de hamar rájössz, hogy erről szó sincs, sőt olyan meglepetések várnak rád, amikre álmaidban sem mertél gondolni. A jó hír, hogy ezek mind hatással lesznek a magánéletedre és a karrieredre is pozitív értelemben. Hamarosan megtudod!

Mérleg

Egy régi vágyad teljesül, de hatalmas meglepetésként fog érni, mert nem gondolod, hogy ilyen közel vagy ahhoz, hogy elérd. A barátaid természetesen majd kicsattannak az örömtől, és végig melletted lesznek, hogy együtt ünnepeljék veled a sikereidet.

Nyilas

Egy olyan ajánlatot kapsz a hétvégén, ami váratlanul fog érni, de hamar rájössz, hogy életed egyik legjobb lehetőségéről lehet szó, ami egy igazi kaland lesz. A párod is támogatni fog mindenben, sőt könnyen lehet, hogy ez lesz az a dolog, ami még inkább megerősíti a kapcsolatotokat. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves