Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete szeptember utolsó napjaiban

2023. szeptember 25.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete szeptember utolsó napjaiban
© Shutterstock

Remek dolgokat ígér 3 csillagjegy számára az asztrológia. 


Íme, a horoszkóp ígérete 3 csillagjegy számára! Hatalmas változások várnak rájuk szeptember végéig a magánéletben és a karrierjükben is, remek dolgok jöhetnek. Az biztos, hogy az elkövetkezendő napokban nem fognak unatkozni! 

Rák 

Csodálatos napok előtt állsz. A magánéletedben hatalmas változások jönnek, sőt a párkapcsolatodban jobban elköteleződtök pároddal, és azt fogod érezni, hogy minden vágyad valóra vágyik. Ha szingli vagy, akkor pedig hamarosan a barátaid bemutatnak valakinek, aki nagyon különleges szerepet fog kapni az életedben. A munkahelyeden szintén nem panaszkodhatsz majd.

Oroszlán

Nagy pénzesőre számíthatsz. Bejönnek az ötleteid, és bizony sokkal jobb ajánlatokat fogsz kapni. Egy barátod szintén előáll egy remek lehetőséggel, ami akár hosszútávú befeketés is lehet. A magánéletedben szintén jó híreket fogsz kapni a családoddal kapcsolatban, és azt is megtanulod a napokban, hogy kik az igaz barátaid.

Szűz 

Az egészséged nem volt tökéletes az elmúlt időszakban, de szerencsére ez megváltozik, és hamarosan ki fogsz csattanni az energiától. Ez a munkádra is hatással lesz, sokkal több nagy feladatot bíznak majd rád. A főnököd elégedett lesz veled, és hamarosan egy külföldi lehetőség is szóba kerül majd. A párod természetesen mindenben támogatni fog, és elképzelhető, hogy együtt vágtok neki a kalandnak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves