Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 22-24.: A Kosra élete legromantikusabb hétvégéje vár, a Bak teste vészjelzéseket ad

2023. szeptember 22.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. szeptember 22-24.: A Kosra élete legromantikusabb hétvégéje vár, a Bak teste vészjelzéseket ad
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A napokban egyesekre rátalál a szerelem, mások pedig új szintre emelik az öngondoskodást. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez lehet életed egyik legszebb, legromantikusabb hétvégéje, mivel a kedvesed valóra váltja az álmodat. Talán elvisz az álomkirándulásra vagy megkéri a kezedet, de bármi is legyen, hatalmas örömöt okoz neked. Az egyedülállóknak sem lesz okuk panaszra: egy ismerősük szerelmet vallhat nekik.

Bika

Ez a hétvége kedvez a szerelmi életednek. Nemcsak romantikát, hanem fordulatot is hoz, mivel váratlanul úgy dönthettek a szerelmeddel: összeköltöztök vagy összeházasodtok. Egyedülálló vagy? Készülj, mert már nem sokáig lesz így!  Minden Bika elmondhatja, hogy olyan embert talált, aki mellett begyógyulhatnak a lelki sebei.

Ikrek

A hétvégén élénk társasági életet élsz. Rengeteg izgalmas beszélgetésekben lesz részed. Egyedül a munkahelyi pletykálkodástól óvakodj, mert az rosszul sülhet el. Viszont a barátokkal vagy a családdal töltött idő felhőtlen alakul. Amennyiben egyedülálló vagy, a napokban megismerkedhetsz valakivel.

Rák

Szóljon ez a hétvége az öngondoskodásról! Próbálj ki egy új relaxációs technikát, méregtelenítő módszert, és fejleszd a kényeztési rutinodat! Ne sajnáld erre az időt; mert az öngyógyítás leggyorsabb eszköze az önszeretet. A családod is meg fogja érteni, ha most nemet mondasz bizonyos programokra.

Oroszlán

A kemény munka fizikai és kézzelfogható módon kifizetődik, vagyis igen Oroszlán: pénz áll a házhoz. Fizetésemelést kapsz, bónuszt, vagy a vállalkozásod termeli őrülten a profitot. Azért óvakodj attól, hogy rögtön el is szórd. Természetesen ünnepeld meg a sikeredet, de gondolj a jövőre is!

Szűz

Olyan dolgokat csinálj Szűz, amik jólesnének a testednek, és a lelkednek. Nyugodtan mondj nemet azokra a programokra, amikhez nincs affinitásod. Legyen ez egy terápiás hétvége, amikor gondoskodsz a tested és a lelked szükségleteiről. Ha megint elodázod, hamarosan kellemetlenséged származhat belőle!

Mérleg

Általában kerülöd a kényes témákat, de most olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor ki kell mondanod a véleményedet. Valóban, nem fog mindenkinek tetszeni, de valószínűleg épp ezzel teszel jót magadnak vagy az illetőnek. Emellett a napokban búcsút inthetsz egy régóta kínzó mérgező kapcsolatnak.

Skorpió

A zodiákus közül te vagy az, aki képes sírba vinni egy titkot, ezt pedig a barátaid is tudják, és meglepő dolgokat osztanak meg veled. A napokban élénk társasági életet élsz majd, és élvezed, hogy te vagy mindenki bizalmasa. Persze egyáltalán nem esik nehezedre megnyílnod, így végre te is lehetesz néhány terhet.

Nyilas

Szeretsz utazni, és a csillagjegyed a vándorlásról ismert. Az utazással való munka olyan lenne számodra, mint egy valóra vált álom, ezért, ha mindig is abban reménykedtél valami ilyen lehetőségben, a hétvégén felcsillanhat a remény. De ha ez nem is jönne össze, egy kellemes családi kirándulásra minimum számíthatsz!

Bak

Nagy céljaid és álmaid vannak, és készen állsz megvalósítani őket. Bár nem érzed magad fáradtnak, valójában nagyon szükséged lenne a pihenésre, mielőtt bármibe is belekezdesz. Vedd komolyan a tested jelzéseit, amik lazításra szólítanak fel, így lehetőség szerint még ne csinálj semmi fontosat a napokban.

Vízöntő

A hétvégén minden a szórakozásról és a kalandozásról szól. Csak arra ügyelj, hogy ne ess túlzásokba. A családod, a párod szeret, de lehetnek vad ötleteid, amire ők nem vevők. Próbálj olyan programokat kitalálni, amire mindegyikük nyitott. Egy kis rugalmasággal felejthetetlen napokat hozhatsz össze.

Halak

Álmodozó típus vagy, és most olyannal lehetsz együtt, aki mellett valóra vált álomnak tűnik az élet. Tele vagy reménnyel és boldogsággal, a jövő sokkal fényesebbnek tűnik az eddigiekhez képest. Ha egyedülálló vagy, a hétvégén beleszerethetsz valakibe, aki minden igényednek tökéletesen megfelel.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves