Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PREMIEREK

A 8 legjobban várt premier márciusban

2023. március 05.

4 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat filmajánló filmpremier hbo max március
A 8 legjobban várt premier márciusban
© Instagram/@screammovies

A Luther és a Sikoly rajongók különösen örülhetnek, de több okuk is lesz moziba menni vagy bekapcsolni a Netflixet. Mutatjuk a márciusi premiereket!


A tavasz első hónapja kihagyhatatlan mozifilmekkel lát el bennünket, de akad egy-két gyöngyszem a Netflixen és a HBO Max-on is. Íme, a legjobban várt premierek márciusban:

Messzeség (Netflix - március 8.)

A romantikus film főszereplője Zeynep Altin, akit nem becsül meg a családja, és még szeretett édesanyját is elveszíti. Az anyja temetésén végül betelik nála a pohár, ezért megszökik Münchenből egy horvát szigeten található házikóba, amit még az anyja vásárolt titokban, hogy legyen egy hely, ahol nyugalomra lelhet: de ő annál is többre fog! Gyönyörű film a szerelemről és az újrakezdésről!

Luther: A lemenő nap (Netflix - március 10.)

John Luther gyilkossági nyomozó öt évadon keresztül bőven elérte, hogy a nézők megszeressék és rajongjanak érte. Ebben a filmben Luthert (Idris Elba) nem hagyják nyugodni a történtek, ezért megszökik a börtönből egy balul elsült verekedés után. Annak ellenére, hogy kőrözik, eltökélt szándéka befejezni, amit elkezdett, és levadászni egy sorozatgyilkost.

Perry Mason 2. évad (HBO Max – március 7. )

Matthew Rhys visszatér Perry Mason bőrében, és olyan új színészek is csatlakoznak a sorozathoz, mint Sean Astin, Paul Raci vagy Jen Tullock. Ezúttal az évszázad gyilkossági ügyét kell megoldania, ami rendkívül összetett, és csavaros. Az biztos, hogy többször is le fog esni az állunk, miközben végigizguljuk az eseményeket.

Utódlás 4. évad (HBO Max – március 27. )

Érkezik az Utódlás befejező, negyedik évada, amiben épp a családi cég eladására készülnek a tech-gurunak (Alexander Skarsgard), így még nagyobb a viszály apa és gyerekei között. A családi szeretetnek és békének nyoma sincs, és kemény harcokra lehet számítani!

Sikoly VI. (mozi – március 9.)

A két testvérpár, Samantha és Tara Carpenter, valamint Chad és Mindy Meeks elköltöztek Woodsboróból, hogy új életet kezdjenek, miután túlélték a legutóbbi gyilkosságokat. De Szellempofa New York-ban is megtalálja őket, ezért a korábbi túlélőkkel együtt úgy döntenek: csapdába csalják, és megölik az üldözőjüket. Készülj, mert végig fogod sikongatni a filmet!

Hadik (mozi – március 9.)

1757-ben járunk, és Hadik András épp készül a történelem legvakmerőbb huszárcsínyére. Hadikot azzal bízza meg Mária Terézia, hogy a huszáregységeivel titokban foglalják el Berlint, Nagy Frigyes porosz király távollétében, és fényes győzelmet aratnak. A főszereplők között van Molnár Áron, Szalma Tamás, Trill Zsolt , Bordán Lili , és Gáspár Sándor.

John Wick: 4. felvonás (mozi – március 23.)

Az elpusztíthatatlan John Wick visszatér, hogy kimásszon élete legdurvább csávájából. A legveszélyesebb ellenfeleivel találja szembe magát, hiszen egyre nő a vérdíj a fején. Közben az alvilág leghatalmasabb embereit keresi fel Párizstól a sivatagon át, egészen Oszakáig. Szédületesen látványos, akciódús Keanu Reeves filmre számíthatunk.

Talán igent mondok (mozi – március 30.)

A hónap legizgalmasabb romantikus vígjátékának ígérkezik, méghozzá igazi sztárparádéval, mint Diane Keaton, Richard Gere, Emma Roberts, Luke Bracey és Susan Sarandon. A sztori a következő: Michelle és Allen egy párt alkotnak. A fiatalok úgy döntenek, hogy meghívják a szüleiket, és bejelentik az eljegyzésüket, ám az este nem úgy alakul, ahogy azt előre eltervezték. A szüleiknek közös múltja van, és eléggé vegyesen fogadják a házasságkötési szándékukat, közben pedig egyéb titkok is a felszínre kerülnek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves