Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. május 5-7.: A Bika szakít vagy házasodik, a Vízöntőre oltári meglepetések várnak

2023. május 05.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. május 5-7.: A Bika szakít vagy házasodik, a Vízöntőre oltári meglepetések várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A pénteki holdfogyatkozás komoly láncreakciókat indít el a csillagjegyek életében. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

A holdfogyatkozás hatására megváltozik a nézőpontod. Egyes barátaiddal - talán a szerelmeddel is -, megszakíthatod a kapcsolatot, míg másokkal megerősíted. Érzelmileg megterhelő napok várnak rád, de érzed a sorsszerűséget az eseményekben, miért pont most történnek.

Bika

Komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben, kedves Bika. Búcsút intesz a szerelmednek, vagy épp ellenkezőleg: megerősítitek a kapcsolatot, és felmerülhet a házasság kérdése is. Amennyiben egyedülálló vagy, most feltűnhet valaki a színen, aki elrabolja a szívedet.

Ikrek

Jelentős változások várhatóak a karrieredben. Olyan lehetőséget kínálhatnak neked, amiről álmodni sem mertél. Vagy végre kilátásba helyeződik a saját vállalkozás lehetősége. Lesz min gondolkodnod a következő napokban, valamint ünnepelned a szeretteiddel!

Rák

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy elmélyítsd a családoddal való kapcsolatodat. A gyógyító beszélgetések után újra egymásra találhattok, és meglepő dolgokat tudhatsz meg róluk. A napokban rengeteg lehetőséged lesz kikapcsolódni, és olyan dolgokat csinálni, amik tényleg feltöltenek.

Oroszlán

Érzed a testedben, és a lelkedben Oroszlán: változtatnod kellene bizonyos dolgokon. Kimerülnek, fáradtnak érzed magad. Azonkívül, hogy alaposan kipihened magadat a hétvégén, át kellene gondolnod, milyen új szokásokat vezetsz be, amik elősegítik a testi-lelki gyógyulásodat.

Szűz

A következő napokban jelentős változások mennek végbe a személyiségedben. Végre képes vagy elengedni azt, amire nincs szükséged, és befogadsz olyan dolgokat, amiket korábban elutasítottál. Ezenkívül felajánlhatnak neked egy pozitív lehetőséget. Bár lehet, kívül esik a komfortzónádon, higgy magadban annyira, hogy elfogadd!

Mérleg

Sokat gondolkodsz azon, hogyan juthatnál több pénzhez. Aggódsz a helyzeted miatt, Mérleg, de ez beárnyékolhatja a napjaidat. Keressetek megoldást együtt a szeretteiddel, de közben próbálj meg velük kikapcsolódni, és engedd, hogy eltereljék a figyelmedet. Az aggodalmaskodás nem segít!

Skorpió

Sokat fogsz elmélkedni a napokban azzal kapcsolatban, milyen hibákat vétettél, és min tudnál változtatni. Most sokat töprengsz a jövődön, és szükségesnek érezheted, hogy megtegyél pár lépést, amivel a kívánt irányba terelheted. Szerencsére a szeretteid is támogatni fognak ebben.

Nyilas

A napokban megerősíted a kapcsolataidat a családoddal és a barátaiddal. Merd megmutatni nekik az érzéseidet, akkor ők is meg fognak nyílni neked. Különösen a pároddal mélyülhet el a kötelék köztetek ebben az időszakban, és fontolóra vehetitek a házasság vagy gyerekvállalás lehetőségét.

Bak

Hol frusztráltnak, hol hihetetlenül boldognak fogod érezni magad. Szinte óráról órára változik majd a hangulatod. Ezért is fontos: ne hozz döntéseket a hétvégén, mert nem látsz elég tisztán ahhoz. Most csak sodródj az árral, és ne fojtsd el az érzelmeidet, hagyd, hogy a felszínre jöjjenek!

Vízöntő

A következő napokban váratlan meglepetések várhatnak rád. Sok hatással lehet a jövődre is. Talán beállít az exed, vagy megkéri a kezdet az aktuális szerelmed, esetleg megkapod álmaid munkáját. Most igazán bármi megtörténhet veled!

Halak

A hétvégén csinálj olyan dolgokat, amiket tényleg élvezel. Szánj időt a szórakozásra, és minden olyanra, amire rég nem jutott már időd. Ne hagyd, hogy mások osszák be az idődet, mert akkor megint nem csinálsz semmi olyat, ami jól esne a lelkednek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves