Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. május 26-28.: A Kos szerelme házasságra vágyik, az Ikrek előre megérzi az eseményeket

2023. május 26.

4 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. május 26-28.: A Kos szerelme házasságra vágyik, az Ikrek előre megérzi az eseményeket
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


Izgalmas családi programok, és kapcsolatépítő beszélgetések várnak a csillagjegyekre a hétvégén. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Ez lehet életed egyik legromantikusabb hétvégéje. Talán wellnesezni vagy kirándulni mentek a szerelmeddel, aki előállhat azzal, hogy házasságra vagy gyerekre vágyik. Most még az egyedülálló Kosok is megismerkedhetnek egy izgalmas személlyel, ha valamilyen szabadtéri programon vesznek részt.

Bika

Több lehetőséged is lesz tisztázó beszélgetéseket folytatni. Használd ezt a hétvégét arra, hogy rendezd a kapcsolataidat, különösen azokat, amik megromlottak az utóbbi időben. Olyan szeretetet és megértést kaphatsz egyesektől, amire nem számítasz, de nagyon jól fog esni.

Ikrek

A következő napokban nagyon érzékeny leszel spirituálisan, és rendkívül élesen működnek a megérzéseid. Jó esély van arra, hogy előre megérezd a közelgő eseményeket. Nemhogy magadat, de a családodat is sikerül lenyűgözni, ráadásul meglepő dolgok jutnak így a tudomásodra.

Rák

Nagyszerű hétvége előtt állsz, ha nem rontod el azzal, hogy mindent túlagyalsz vagy túlaggódsz. Egyszerűen csak sodródj az árral, lazulj el, és élvezd az eseményeket. Sokkal jobban sülnek el a családi vagy baráti programok is, mint gondolnád, ezért sem érdemes idegesíteni magad.

Oroszlán

Különböző izgalmas programokra, találkozókra csalnak el a barátaid vagy a szeretteid. Szinte egész hétvégén úton leszel, egy percig sem fogsz unatkozni. Épp ezért kellene tudatosan is betervezned némi pihenést, máskülönben teljesen kimerülhetsz keddre. Emlékezz: a jóból is megárt a sok.

Szűz

Több alkalom is kínálkozik arra, hogy közelebb kerülj a szeretteidhez. Itt a lehetőség elmélyíteni a kapcsolatotokat, mert ők is készen állnak megnyílni neked, és te is nekik. Két családi összejövetel, vagy izgalmas szabadtéri program között meglepő titkok, és érzések juthatnak a tudomásodra.

Mérleg

Új dolgokkal kísérletezel a napokban, új recepteket, új hobbikat próbálsz ki. Keresed a megújulást, az izgalmakat. Némelyik tevékenységhez a szeretteid is csatlakozni fognak, amitől még érdekesebb lesz. Az is lehet, hogy rálelsz az új szenvedélyedre, amit együtt csinálhatsz egy rokonoddal vagy egy barátoddal.

Skorpió

Sokat nosztalgiázol a hétvégén, egyedül, és a családdal is. Átgondolod a korábban hozott döntéseidet, hibáidat, és felidézed a szép emlékeket. A családdal nagyon meghitt, örömteli perceket töltötök el, egyesekkel még meg is javulhat a kapcsolatod, hála az őszinte beszélgetéseknek.

Nyilas

Romantikus, meghitt napok várnak rád a szerelmeddel. A kirándulások, a közös programok összehoznak titeket, és jelentős mértékben elmélyül a kapcsolatotok. Sok szó esik majd a jövőről, és még az is lehet, hogy meghoztok egy döntést, ami új irányba tereli az életeteket.

Bak

Új dolgokat fedezel fel a közösségi oldalaknak, meg az ismerősöknek köszönhetően. Hasznos cikkeket olvasol, izgalmas tartalmakat nézel, és kedved támad számos tevékenység, módszer kipróbálásához. Ennek fényében izgalmasan telnek napjaid, és rengeteg új élményt szerzel.

Vízöntő

A következő napokban szívesen kreatívkodsz. Élvezed a különböző művészi tevékenységeket. Némelyikbe sikerül bevonni a szeretteidet, így még élvezetesebb lehet a dolog. Ez a hétvége a legnagyobb békében telik majd, és sikerül maximálisan feltölteni a testedet és a lelkedet.

Halak

A hétvégén nehezen jössz ki a rokonokkal. De nemcsak te, hanem a szeretteidnek is nézeteltérésük lehet egymással. Mindenesetre megint te leszel az, aki megpróbál mindenkit megbékíteni. Csak ügyelj arra, hogy ne veszekedéssel és békéltetéssel menjenek el a szabad napjaid.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves